Jeszcze nikogo nie udało mi się spotkać z Logistyki menadżerskiej.... yh no to dajcie jakiegoś znaka jak pojawi się plan... czekam z trzęsącymi się nogami
szkoda, ze nie ma tu nikogo z zaocznych I stopnia z ZIF ;d;d By mi sie wsparcie przydalo ;d Nie spodziewalem sie, ze taka nerwówkę bedę miał przed początkiem studiów ;d
też jestem z zaocznych I stopnia z ZIF i na razie też nie ogarniam co, jak, gdzie i dlaczego. Mam nadzieje że niedługo coś pojawi się na stronie uczelni i będzie wszystko jasne.;)
^^ a może mi ktoś powiedzieć co jest z tym wybieranym kierunkiem [ bo ja np. wybrałem finanse i rachunkowość ] i ten kierunek bede "rozwijał" przez 3 lata licencjatu , a później bede wybieral 1 z 4 "podkierunków" na magisterke ? Jeśli tak to jest ktos z I stopnia zaocznych wydzialu ZiF kierunku rachunkowosc i finanse ?
_________________ "Rzeczą ważniejszą od wiedzy jest wyobraźnia."
Wydział: NE
Wiek: 22 Dołączył: 28 Lip 2009 Posty: 18 Skąd: Wrocław - Psie Pole
Wysłany: 2011-09-20, 23:25
Pierwszy semestr będzie ogólny, bardzo często możecie mieć wykłady dla całego wydziału, a przynajmniej kilku kierunków. Potem, im dalej, tym bardziej będziecie rozdrabniani. Na drugim i trzecim semestrze będziecie mieli dużo przedmiotów kierunkowych (czyli dla kierunku, tutaj: finanse i rachunkowość). Od czwartego będziecie dzieleni na nowe grupy według specjalizacji. Podsumujmy: pierwszy semestr ogólny, drugi i trzeci kierunkowy, czwarty, piąty i szósty specjalizacyjny.
_________________ Poglądy są jak dupa - każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać?
A. Sapkowski
Wydział: ZF
Wysłany: 2011-09-22, 21:47
moniek15 napisał/a:
eż jestem z zaocznych I stopnia z ZIF i na razie też nie ogarniam co, jak, gdzie i dlaczego. Mam nadzieje że niedługo coś pojawi się na stronie uczelni i będzie wszystko jasne.;)
bartek92 napisał/a:
szkoda, ze nie ma tu nikogo z zaocznych I stopnia z ZIF ;d;d By mi sie wsparcie przydalo ;d Nie spodziewalem sie, ze taka nerwówkę bedę miał przed początkiem studiów ;d
agusia195 napisał/a:
ja jestem z zaocznych I stopień ZiF ale jakoś sie nie denerwuje (jeszcze)
Trzeba cierpliwie czekac
Hej, hej ja też jestem z I roku ZiF, gdybyście mieli konkretne informacje spotkania, np: z opiekunem proszę Was, abyście dali znać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum