Wysłany: 2011-09-08, 18:42 Data rozpoczęcia roku dla wydziału ZF studia zaoczne :D
Siemano wszystkim Czytałem trochę na stronie UE i tutaj na forum, jednak nigdzie nie znalazłem info o dacie rozpoczecia roku szkolnego ... harmonogramów lekcji też jeszcze nie ma . Doczytałem gdzieś, że zaoczne zaczynają sie 17 września czy cos takiego i chcialem sie zapytac [ jako pierwszoroczny ;d ] czy ma ktos info kiedy na pewno jest rozpoczecie roku ? Czy dla wszystkich wydzialow i rodzajow studiow jest w tym samym czasie i jak nalezy sie ubrac na to rozpoczecie w garniaka czy normalnie Tez sie doczytalem, ze w dzien rozpoczecia sa normalne zajecia to co mam z plecakiem przychodzic o_O ? Żenujące pytania, ale czekam na odpowiedź kogoś poinformowanego ;p
P.S. w tytule jest, ale jakby co to zostalem przyjety na studia zaoczne I stopnia na wydziale ZF ;P
Podejrzewam, że masz pierwszego dnia inaugurację na 9.00 w budynku P, sale P1 i P2. Z tego co pamiętam tak mają pierwszoroczni z I stopnia Wydział NE (mowa oczywiście o zaocznych).
Spokojnie masz na ogarnięcie wszystkiego całe 3 lata
W liście z uczelni będziesz miał informacje. Ja tylko podejrzewam, że skoro zjazd masz 01/02 października to inauguracja w pierwszy dzień. A później już normalnie zajęcia przez 2 dni
Oficjalna inauguracja roku akademickiego 2011/2012 odbędzie się 28 września - inauguracja
tia to wiem ;P Ale na to nie trzeba sie "wpraszać" ^^ Nie wiedziałem, że oni listy piszą nawet no no Ale na ten zjazd to chyba nie musze jak głupek w garniaku iść ?
_________________ "Rzeczą ważniejszą od wiedzy jest wyobraźnia."
Inauguracja jest pierwszego dnia pierwszego zjazdu taką informację otrzymałam w dziekanacie. Jeśli I stopień zaczyna zajęcia 1-2 październik to 1-go ma inaugurację, a II 8-go października :]
a dziękuję Właśnie dzisiaj dzwoniłem do nich i powiedzieli, że mam pierwszego października rozpoczęcie Tylko godzinę będę musiał się później dowiedzieć
A to już w pierwszy dzień [czyli tej inauguracji] mam przychodzić z plecaczkiem ? ^^ Bo nie wiem jak to jest
_________________ "Rzeczą ważniejszą od wiedzy jest wyobraźnia."
Wydział: ZF
Wysłany: 2011-09-15, 07:59
Jest juz plan zajec Ale jest mały problem nie ma go dla pierwszego roku a dla pozostalych nie wyswietla. pozostaje cierpliwie czekac na jakies poprawki
Kurde... w ogóle nie ogarniam tego planu zajęć. Chcę sobie wydrukować ZIF , Logistyka menadżerska , studia 2 stopnia niestacjonarne.... A tam nagle jakieś 04 z LM, 05 z LM i 06 z LM i terminy zjazdów tez nie zgadzają się z terminami z tabeli zjazdów z Aktualności na stronie UE. HELP
H-Anka, nie ma jeszcze planu dla I roku - ani dla LNZ (niestacjonarne I st.) ani MNZ (niestacjonarne II st.). Trzeba uzbroić się w cierpliwość, trwa rekrutacja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum