forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Data rozpoczęcia roku dla wydziału ZF studia zaoczne :D
Autor Wiadomość
bartek92 

Wydział: ZF
Wysłany: 2011-09-08, 18:42   Data rozpoczęcia roku dla wydziału ZF studia zaoczne :D

Siemano wszystkim :) Czytałem trochę na stronie UE i tutaj na forum, jednak nigdzie nie znalazłem info o dacie rozpoczecia roku szkolnego ... harmonogramów lekcji też jeszcze nie ma . Doczytałem gdzieś, że zaoczne zaczynają sie 17 września czy cos takiego i chcialem sie zapytac [ jako pierwszoroczny ;d ] czy ma ktos info kiedy na pewno jest rozpoczecie roku ? Czy dla wszystkich wydzialow i rodzajow studiow jest w tym samym czasie i jak nalezy sie ubrac na to rozpoczecie w garniaka czy normalnie :D Tez sie doczytalem, ze w dzien rozpoczecia sa normalne zajecia to co mam z plecakiem przychodzic o_O ? :D Żenujące pytania, ale czekam na odpowiedź kogoś poinformowanego ;p

P.S. w tytule jest, ale jakby co to zostalem przyjety na studia zaoczne I stopnia na wydziale ZF ;P

Karola. 

Wysłany: 2011-09-08, 18:59   

Rozpoczęcie - 1 października - zgodnie z terminarzem zjazdów

link

Pierwszy zjazd jest zależny od wydziału (każdy ma swój terminarz) . Ja np mam dopiero 22 października.

bartek92 

Wysłany: 2011-09-08, 22:26   

oo dzięki :) Tylko jesli mam ten "zjazd" 1-2 pazdziernik to co rozpoczecie jest przez 2 dni ? xD Troche nie ogarniam jeszcze wszystkiego ;p

Karola. 

Wysłany: 2011-09-09, 06:10   

Podejrzewam, że masz pierwszego dnia inaugurację na 9.00 w budynku P, sale P1 i P2. Z tego co pamiętam tak mają pierwszoroczni z I stopnia Wydział NE (mowa oczywiście o zaocznych).

Spokojnie masz na ogarnięcie wszystkiego całe 3 lata :D

bartek92 

Wysłany: 2011-09-09, 22:30   

oby oby :P Będę musiał ciagle przeglądac stronke UE :D Nienawidze byc pierwszorocznym :D

Ale będzie info gdzieś gdzie sie dla kogo rozpoczyna na stronie UE ? :D

Karola. 

Wysłany: 2011-09-10, 06:31   

W liście z uczelni będziesz miał informacje. Ja tylko podejrzewam, że skoro zjazd masz 01/02 października to inauguracja w pierwszy dzień. A później już normalnie zajęcia przez 2 dni :P

Oficjalna inauguracja roku akademickiego 2011/2012 odbędzie się 28 września - inauguracja

bartek92 

Wysłany: 2011-09-10, 14:12   

tia to wiem ;P Ale na to nie trzeba sie "wpraszać" ^^ Nie wiedziałem, że oni listy piszą nawet no no :D Ale na ten zjazd to chyba nie musze jak głupek w garniaku iść ? :D

Karola. 

Wysłany: 2011-09-10, 16:32   

Dostaniesz decyzję o przyjęciu na studia i informację, że w związku z tym musisz wnieść opłatę z tytułu czesnego :P

Wydaje mi się, że garniak zbędny skoro po inauguracji idziesz na zajęcia 8)

bartek92 

Wysłany: 2011-09-10, 21:02   

omg :D w 1 dzień z plecaczkiem zachrzaniać nieźle :P Jacy oni dobrzy, że online mnie informują i nawet listownie o pieniążki będą się upominać :D

Dziękuję za pomoc :D Tylko czekać na harmonogram i jakieś info o rozpo roku ;d

Justyśka 

Wysłany: 2011-09-12, 16:01   

Inauguracja jest pierwszego dnia pierwszego zjazdu :) taką informację otrzymałam w dziekanacie. Jeśli I stopień zaczyna zajęcia 1-2 październik to 1-go ma inaugurację, a II 8-go października :]

bartek92 

Wysłany: 2011-09-14, 03:32   

a dziękuję :P Właśnie dzisiaj dzwoniłem do nich i powiedzieli, że mam pierwszego października rozpoczęcie :D Tylko godzinę będę musiał się później dowiedzieć :P

A to już w pierwszy dzień [czyli tej inauguracji] mam przychodzić z plecaczkiem ? ^^ Bo nie wiem jak to jest :D

agusia195 

Wysłany: 2011-09-15, 07:59   

Jest juz plan zajec :) Ale jest mały problem nie ma go dla pierwszego roku a dla pozostalych nie wyswietla. pozostaje cierpliwie czekac na jakies poprawki :)

H-Anka 

Wysłany: 2011-09-15, 17:00   

Kurde... w ogóle nie ogarniam tego planu zajęć. Chcę sobie wydrukować ZIF , Logistyka menadżerska , studia 2 stopnia niestacjonarne.... A tam nagle jakieś 04 z LM, 05 z LM i 06 z LM i terminy zjazdów tez nie zgadzają się z terminami z tabeli zjazdów z Aktualności na stronie UE. HELP !!

Karola. 

Wysłany: 2011-09-15, 17:14   

H-Anka, nie ma jeszcze planu dla I roku - ani dla LNZ (niestacjonarne I st.) ani MNZ (niestacjonarne II st.). Trzeba uzbroić się w cierpliwość, trwa rekrutacja :P

H-Anka 

Wysłany: 2011-09-15, 17:16   

o gaszzz... :p ja to już przeżywam ostro :) wiesz, muszę kupić zeszyty, przyszykować piórnik :chrupek hahaha ! a Ty ode mnie z grupy ? LM ?

Oj! Chyba nie ode mnie jednak... widzę NE.

Odpowiedz do tematu