Tak wspominałem o spotkaniu. Jestem jak najbardziej za. We wrześniu nawet w tygodniu mogę spróbować o ile nie wyjadę gdzieś. Ale myślę, że weekend będzie ludziom bardziej pasował.
Ja wyjeżdżam 16 września i wracam 30 , wiec dzień później na tą inauguracje co trochę mi nie pasuje , ale skoro są już zjazdy to trzeba się przemóc . jeszcze nie wiem do jakiej grupy należę.
Według harmonogramu zajęcia zaczynamy już 17 września. Więc nie wiem jak z tym spotkaniem. Mi idealnie pasował 17 na spotkanie. Datę trzeba będzie ustalić jak już plan będzie i wszystko będzie pewne. A coś mało nas i nie przeskoczymy tego. Spotkamy się najwyżej takim gronem.
A to spoko. Nie trafiłem na to wcześniej. Widać nie będziemy mieli weekendu przerwy nawet. Ale jeśli tak to spotkanie można walnąć w ostatni tydzień września.
hej, mowa jest cały czas o studiach zaocznych, a czy ktoś z Was znalazł informację o początku zajęć dla studiów stacjonarnych dziennych na II stopniu? 26.09 czy 3.10 ruszają zajęcia? będę wdzięczna za info
Cześć od 1 października będziemy studentami ekonomii (zaocznie), ja zastanawiam się czy wogóle iść na te inauguracje, , tylko że bezpośrednio po tym zaczną się zajecia i wypadało by wiedzieć co i jak;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum