Postanowiłem założyć ten temat, aby wszystko było przejrzyste i dla wszystkich dostępne. Niektórzy cały czas umawiają się między sobą w temacie o rekrutacji, drudzy jeszcze w innych. A tak to temat jasno nazwany i nikt kto chce się spotkać, nie powie później, że przeoczył bo nie śledził wątku. Jeśli będą następne pomysły, to proponuję zakładać tematy, a admini, czy moderatorzy po ich przeterminowaniu będą kasować.
Planowana jest integracja studentów pierwszego roku. Jeśli starsi koledzy i koleżanki chcą zaszczycić pierwszaków swoją obecnością, to nikt nie będzie miał nic przeciwko temu.
Spotkanie zaplanowane zostało na 26.08.2011(najbliższy czwartek). Jednak plany co do miejsca nie są jeszcze sprecyzowane.
Aby nie było tak, że nie wiadomo ile osób zaszczyci nas swoją obecnością proponuję kopiować poniższą listę i dopisywać swoje imię lub login z forum. Takiego zwyczaju nauczyłem się na innym forum Ja nie jestem pewny, czy przybędę. Koszty i kilometry myślę, że mnie usprawiedliwiają. Ale listę mogę zacząć, bo osoby już w innym temacie się deklarowały.
1. Pycek
2. markoska
Ostatnio zmieniony przez wojtekmusial 2011-08-23, 10:30, w całości zmieniany 1 raz
Wydział: IE
Wiek: 19 Dołączyła: 20 Sie 2011 Posty: 80 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 2011-08-23, 10:07
Wojtek, bardzo dobry pomysł - popieram
Mnie osobiście też nie będzie, bo te kilometry.. Ale z niecierpliwością czekam na opis wrażeń z II integracji, łączę się z Wami telepatycznie A na następnej się pojawimy!
Faktycznie bałagan jest niemały, ale jest na fb event, gdzie można się przyłączać: https://www.facebook.com/...266020283407989 . Po za tym na pewno nie będzie tak, że nikt nie przyjdzie.
Jak się 50 razy będziemy dublować to nas z tego forum wywalą ;D
Info poszło po forach kierunkowych, mamy event na fb, kto ma być to będzie .
Jak się ktoś interesuje tematem integracji, to trafi
Hej własnie sie zainteresowałam tematem integracji 1-roku. Czytałam, ze były juz jakies spotkania. Wie ktoś czy jest jeszcze planowane jakies spotkanie osobnych wydziałów czy wspolnie ?[/center]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum