dach w budynku prawie się wali, richie się wypowiada i w ogóle zamieszanie w organizacyjnym półświatku, czyli ewakuacja b/f'u
mam póki co jedno pytanie w związku z tym - skoro nie można zabaw ekonomaliowych organizować na terenie kampusu z racji budowy koło budynku p i zostały one przeniesione właśnie na parking koło b/f, to co będzie teraz?
update: poprawiłem linka - powinien działać
Ostatnio zmieniony przez kolos 2010-01-06, 20:38, w całości zmieniany 1 raz
heh - zgoda, filmik rzeczywiście słaby ale zagrożenie chyba prawdziwe skoro uczelnia ludzi kazała przesiedlić
dla tych co nie zdążyli obejrzeć na początku filmiku było zbliżenie na karteczkę opieczętowaną przez uczelnie z napisem: "od 6.01.2010r. budynek b/f zostanie wyłączony z użytkowania do chwili usunięcia usterki zagrażającej użytkownikom" (czy coś w ten deseń) - następnie były narzekania studentów na uczelnie przeplatane wypowiedziami jednego z naszych ulubionych moderatorów o tym, że biura kół i organizacji zostały przeniesione do kazamatów simplexu, gdzie nie ma internetu ani telefonów
Kilka słów ode mnie.
Po spotkaniu z kilkoma osobami z administracji naszej uczelni dowiedziałem się,że decyzja została podjęta natychmiastowo. Nieoficjalny powód: przeciekanie dachu budynku, które mogło spowodować uszkodzenie trakcji elektrycznej i groziło porażeniem prądem elektrycznym.
Tak jak pewnie wiecie całe 15 pokoi zostało zamkniętych bez możliwości dostępu do nich. 5 organizacji ulokowaliśmy w piwnicy budynku Simplex, warunki do pracy są tam złe, ale nie mamy innego wyjścia. Wciąż nie ma tam telefonów, które są tak bardzo potrzebne AIESEC, ZSP, czy WIGGORowi.
Mam nadzieję,że faktycznie w te '3 - 4 tygodnie' (jak obiecuje administracja uczelni) sprawa zostanie rozwiązana i wszyscy będą mogli znów pracować w komfortowych warunkach.
Ananas, znam znaczenie słowa trakcja.
Podałem nieoficjalny powód dokładnie taki, jaki usłyszałem od administracji...
Równie dobrze można było napisać: chodzi o porażenie prądem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum