Wydział: ZF
Wiek: 23 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 21 Skąd: ten kac?! ;]
Wysłany: 2009-12-07, 12:52 Wybory do Rady Uczelnianej Samorządu Studentów, 8-9 grudnia
Hej,
wraz ze znajomymi startuję w tegorocznych wyborach do Rady Uczelnianej Samorządu Studentów. W swoim i ich imieniu chciałbym prosić Was o oddanie na nas głosów i przesłanie tego maila na skrzynki swoich grup administracyjnych oraz zaciągnięcie ich na wybory Obiecujemy, że Was nie zawiedziemy
Nie bądź obojętny - miej wpływ na to, kto będzie reprezentował Cię na Uczelni!
8-9 grudnia 2009 | Budynek E
Wybory do Rady Uczelnianej Samorządu Studentów
Podejmij dobrą decyzję...
...bo dobre karty gwarantują wygraną.
Twoi Kandydaci na Wydziale Zarządzania, Informatyki i Finansów:
1. Fabianowicz Jacek - 1. pozycja na liście
2. Fiurst Jaśmina - 2. pozycja na liście
3. Rogoziński Grzegorz (rogal) - 6. pozycja na liście
4. Sanocki Szymon (Sajmon) - 8. pozycja na liście
Twoi Kandydaci na Wydziale Nauk Ekonomicznych:
1. Dąbek Aleksandra - 3. pozycja na liście
2. Kiriazow Piotr (Kiri) - 5. pozycja na liście
3. Teper Karolina - 6. pozycja na liście
4. Wierzbicki Paweł (Śrubka) - 8. pozycja na liście
Gdyby debata była w środku dnia to może jacyś "normalni" studenci by przyszli, a nie tylko "rodzina i znajomi królika". Dobrze że chociaż Kampus filmował conieco, zobaczymy co z tego pokażą.
A co do mojego głosu - oddałem oczywiście nieważny z sugestią dla kandydatów co mogą dla mnie zrobić.
_________________ "Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem." - Oscar Wilde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum