Wydział: NE
Wysłany: 2011-01-02, 10:11 Grażyna Osbert-Pociecha NO egzamin
Pytanie..Jak wyglada egzamin z tą Pania. Cięzko zaliczyć ten kurs? Czego mozna sie spodziewac. Na wykładach Pani prof. puszczała listy..tylko nie wiadomo po co ..zawalnia z egzaminu na podstawie tych list? Sory jesli juz taki temat był..ale szukałem i nic nie zanalazłem.
_________________ The world ain't all sunshine and rainbows.You, me or nobody, is gonna hit as hard as life. But ain't about how hard you hit... It's about how hard you can get hit, and keep moving forward... how much you can take, and keep moving forward.
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-01-02, 14:01
Ciężko powiedzieć, musisz się dowiadywać od ludzi, którzy pisali ten egzamin dwa lata temu, gdyż zeszły rocznik miał zastępstwo na egzaminie i pytania układał ktoś inny. O ile mi wiadomo nie ma żadnych zwolnień z egzaminu.
Wydział: NE
Wysłany: 2012-01-20, 21:12
Anets napisał/a:
mógłby ktoś napisać jak wyglądał egzamin u tej Pani rok temu ?:)
5 otwartych pytań z tego co pamiętam. Dość trudne, trochę loteria była, zalezy na jakie pytania się trafiło. Z pytań to pamiętam tylko pewniaka - efekt synergii, proces zarządzania i np skladniki zasobów przedsiębiorstwa. Pilnowała tez bardzo, stawiajac haczyki - ocena w dół.
Połowa mojej grupy miała poprawkę u niej (ogolnie na kierunku wyszło jakoś podobnie), na poprawce raczej spoko chociaz pare warunków sie posypało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum