Po co ci juz karta
Ona jest potrzeba podczas sesji.
Nie wiem jak na UE ,ale na Wrocławskim kartę dostajesz przed samymi zaliczeniami.Z dziekanatu odbiera je jedna osoba(zazwyczaj starosta) i rozdaje grupie.Podczas zaliczen,egzaminów wpisy zbierasz na kartę i do indeksu.
Myslę,żę na UE jest podobnie.
Teraz karty nie potrzebujesz,zacznij mysleć o tym w styczniu.
_________________ To nic osobistego,poprostu jesteśmy od was lepsi
karty są do odebrania mniej więcej w połowie stycznia, czasem później czasem wcześniej, to zależy jak się Panie z dziekanatu uwiną z ich przygotowywaniem, generalnie nie ma konkretnego terminu, w którym przyjdziesz i wiesz że karty będą na Ciebie czekać
a skoro ci tak bardzo zależy na jej posiadaniu już teraz to przejdź się do dziekanatu i porozmawiaj z odpowiednią Panią wiem że zdarza się iż na umotywowaną prośbę istnieje możliwość dostania kart wcześniej, ale nie spotkałam się żeby ktoś chciał ją aż tak szybko
_________________ Każdy z nas może podarować komuś życie. Wystarczy powiedzieć TAK. Może kiedyś Twoje TAK uratuje życie drugiego człowieka. Powiedz TAK.
Wydział: NE
Wysłany: 2009-11-28, 22:28
mexion napisał/a:
To wiem, nie jestem "głupim pierwszorocznym, który nic nie wie o studiowaniu".
Sorry, ale chyba właśnie jesteś. Pytasz się o takie bzdury, spamujesz, gdyż ten wątek był już poruszany :], ktoś Ci grzecznie odpowiada a y jeszcze obrzucasz błotem i robisz z siebie nie wiadomo kogo Hmmm ale niektórzy z czasem dorastają do roli studentów z opóźnieniem i żyją jeszcze, jakże innymi czami LO, także nie mam do Ciebie pretensji KARTA NIE ZAJĄC ;] w ogóle to trzeba było iść już w sierpniu po kartę, byłabyś spokojna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum