a sprawdzałeś na jego stronie? u nas wraz z wynikami zawsze były załączone kolokwia (skany) bo jak michalki mówił, nigdy się u niego nie powtarzają testy - więc stare spokojnie może publikować, było tych testów kilkadziesiąt rodzajów właśnie na jego stronie
odradzam kupowanie gotowców bo się raczej nie powtórzą - u nas koleś kupił na allegro gotowy projekt - tyle, że sprzedawca z allegro zachęcony tym, że tak dobrze mu idzie sprzedaż, wystawił kolejne aukcje z tym samym i ... dał troche za dużo opisu - na wykładzie mieliśmy ubaw
prościej do prowadzącego pójść na konsultacje - facet zawsze chętnie tłumaczy i dopóki czegoś nie rozumiesz, pytaj. Osobiście korzystałam z konsultacji i telefonicznie i emailowo no i w godzinach konsultacji w realu. Za darmo masz i lepiej to co miałbyś za kasę.
mnie osobiście ten człowiek na tyle zachęcił swoimi zajęciami po polsku, że teraz chodzę na jego wykłady do wyboru po angielsku - i jak widzę na stronie jaką dla nas przygotował w tym semestrze:
http://michalskig.wordpre...-dla-studentow/
dla studentów po polsku jest też wszystko
mi z polskojęzycznych podobał się ułatwiający zrozumienie przedmiotu projekt robiony w grupach (teraz na zajęciach po angielsku też mamy zadania domowe wysyłane emailowo oprócz pisanego testu): na pierwszych zajęciach przez 90 minut michalski pokazał jak się robi ten projekt, zaczynając od 1 punkty a kończąc na 10 i zapowiedział, aby nie robić dłużej niż 2-3 godziny i nie robić nic mniej ani nic więcej niż on.
Tak zrobiłyśmy i max.
widzę też, że z polskojęzycznych w tym semestrze ludziom jest łatwiej, mają wszystkie zdjęcia z zajęć (nawet na zajęcia już nie trzeba chodzić ani szukać notatek do kserowania - u nas nie było tak fajnie
http://michalskig.wordpre...em-zimowy-2009/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum