Wydział: ZF
Wysłany: 2009-06-05, 21:13 LOGISTYKA Prof. KRAWCZYK
Napiszcie proszę jak wygląda egzamin u pana Krawczyka?
W tym roku pan K. nie będzie zwalniał, bo były tylko 2 projekty.
Czy egzamin należy do tych przyjemnych czy bardziej stresowych?:P Ile osób pilnuje na egzaminie? Czy jest możliwość współpracy lub korzystania z własnych źródeł ?
I najważniejsze: jakie były u Was oceny z egzaminu z log i jaka jest zdawalność?:)
Pan Profesor bardzo surowo ocenia, a i pytania bywają hmm co najmniej dziwne, u nas np. było kilka pytań z materiału o którym na wykładzie nawet nie było wspomniane...
Badania operacyjne i logistykę, obecnie, na V roku IE, zaliczyło średnio 6-15 osób z grup mniej więcej 28 osobowych.
O co chodziło w niektórych zadaniach wie chyba tylko Pan Profesor...
to great tylko nas pocieszyłaś xD mam nadzieję, że podejdzie do nas racjonalnie w końcu nie jestem na logistyce i zada jakieś pytania ogólne typu napisz wszystko co wiesz o magazynach xD a nie szczegółowe pokroju różnica między podnośnikiem grawitacyjnym a widłowym xD
to great tylko nas pocieszyłaś xD mam nadzieję, że podejdzie do nas racjonalnie w końcu nie jestem na logistyce i zada jakieś pytania ogólne typu napisz wszystko co wiesz o magazynach xD a nie szczegółowe pokroju różnica między podnośnikiem grawitacyjnym a widłowym xD
Sebo zejdź na ziemię albo prof. Krawczyk sam Cię ściągnie we wtorek
W razie niezaliczenia radzę chodzić i oglądać prace, oceny się na siłę nie naciągnie, ale bywa, że przy sprawdzaniu przeoczono coś i wtedy czasami dst wyjdzie (to tak na pocieszenie )
A i jeśli krążą jakieś zadania z poprzednich lat to istnieje pewne prawdopodobieństwo, że któreś z pytań się powtórzy.
Na "pracę zespołową" lepiej nie liczyć bo u mnie np. było 9 grup więc wokół nikt nie miał tego samego zestawu
moje wspomnienie egzmianu z prof. Krawczykiem jest bardzo pozytywne! egzamin faktycznie trwal baardzo dlugo, kilka osob nas pilnowalo, dookola kazdy mial inna grupe, ale...pytania byly naprawde do napisania. z takiej czystej teorii to moze mialam ze trzy pytania. reszta to sprawy zyciowe, na wyobraznie, czego nie wymyslisz i tak moze byc dobrze. wystarczylo dobrze uzasadnic swoja teze. wiem tez, ze grupy mialy zroznicowany zestaw pytan, byly grupy latwiejsze i trudniejsze. ale ogolnie pogromu nie bylo. ja przygotowywalam sie tylko z jego wykladow, do zadnej ksiazki nie zajrzalam a potem i tak zalowalam, ze poswiecilam czas na nauke wykladow:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum