Wydział: ZF
Wiek: 96 Dołączyła: 15 Cze 2009 Posty: 484 Skąd: z Mojej Starej
Wysłany: 2010-01-27, 12:32 niezaliczony wf
jakie sa konsekwencje niezaliczenia wfu
chodzi o to ze bylam zapisana na wf na 15h i mam 2 nieobecnosci obie nieodpracowane
co teraz ? (jestem na 1 roku)
nie wierze rpzeciez to nawet zadnego ects'a nie ma
a co to ma do rzeczy? ja też mam waruna za poprzedni semestr (co ciekawe, odrobione, ale ostatniego facet nie wpisał, a ja się zorientowałem dopiero we wrześniu czy październiku). Najgłupszy warunek jaki miałem
PS. współczuję, do zobaczenia na odrabianiu
Wydział: NE
Wysłany: 2010-01-27, 13:10
Haha ... w sumie :pjedna z moich znajomych na 1-szym semestrze straszyli że wyleci przez ten warunek z wf-u, bo na 1 roku przesiew... ale na straszeniu sie skonczylo i nie zapominaj ze masz 4 semestry na wf (75h) takze od nastepnego semestru radze chodzic o ile Cie nie wywala <joke>
Wysłany: 2010-01-27, 13:13
dobra a jakbym miala zwolnienie od przyszlego semstru (bo w zasadzie powinnam miec od tego juz ale nie lubie chodzic do lekarzy i uznalam ze jakos sie przemecze z tym wfem)
to tez musze placic ?
i druga sprawa to ze chodzilam na 15 a nie 30 godzin to tez place 300 ?
CheremiQa, ale nie o to chodzi, nikogo nie wywalą przez wf, ale mexion warunek i tak musi wziąć, żeby zaliczyć 75h, nie ważne że ma jeszcze 3 semestry na zaliczenie.
Wysłany: 2010-01-27, 13:16
Zwolnienie nie ma teraz nic do rzeczy, przedstawia się je na początku semestru, a nie kombinując na koniec załatw sobie je od nowego i tyle, ale 300 zł i tak trzeba zabulić, zgłosiłaś chęć uczestnictwa, zajęłaś komuś miejsce --> PŁAĆ:P aaa o tym na pierwszych zajęciach informowali, a jak nie to jest regulamin
Jamaika, chodziło mi o to że na 1-szym semestrze problemy z warunkami robią u nas na NE, mamy nieciekawą klientke w dziekanacie . . . ze wszystkim problemy
CheremiQa, bo z normalnych przedmiotów raczej warunków na pierwszym semestrze nie dają, chyba że w szczególnych przypadkach, a z wfu to bez problemu dadzą.
Wysłany: 2010-11-27, 11:10
Hej, a ja mam taki trochę inny problem.
Otóż: mam wf co 2 tyg. (15godzin) czyli mogę mieć 2 nieobecności, ale ja mam trzy! Tylko ta ostatnia jest właściwe nie z mojej winy- pogrzeb
i co w związku z tym? Mam niezaliczony przedmiot i muszę płacić, czy iść się dogadać z prowadzącym (mam z S.Wojtowiczem)
Pomóżcie- bo jestem na pierwszym roku i już mam mieć niezaliczenie?
Wysłany: 2010-11-27, 11:34
tez mialam z nim na 1 sem wf i tez nie zaliczylam
masz 3 nb wiec masz juz niezaliczony wf, dostajesz z urzedu warunek na wf (o ile wszystkie pozostale zaliczysz) i placisz pod koniec semestru chyba 500zl (w dziekanacie sie dowiesz)
teraz w sumie mozesz juz nie chodzic na ten wf w tym sem, ale zapytaj jeszcze
imo jezeli powie ci ze masz nzal to bez sensu jest chodzenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum