Jeśli powtarzasz dany semestr to płacisz dopiero przed rozpoczęciem powtarzania tego semestru, a nie od razu jak w przypadku warunków (powiedzmy, że zawaliło się semestr III to za niego płacisz dopiero we wrześniu), chodzi mi oczywiście o zapłatę za przedmioty, które się zawaliło w danym semestrze.
Witam, niestety jak wiele innych osób nie zaliczyłem w tym semestrze ćwiczeń z rfin oraz poprawki z tychże ćwiczeń, ale w dziekanacie powiedziano mi że nie mam nawet co składać podania o warunek, ponieważ w okolicznościach niezaliczenia przeze mnie matmy w poprzednim semestrze nie mam żadnych szans go otrzymać (jakieś nowe zarządzenie dziekana z poprzedniego semestru, że nie można otrzymać warunku miejąc niezaliczony warunek z jakiegokolwiek innego przedmiotu).
I tu pojawia się moje pytanie, czy mimo wszystko składać to podanie o warunek i liczyć na otrzymanie go jakimś cudem, czy złożyć podanie o komis którego zaliczenie u Jajugi jest niemal niemożliwe? Ma ktoś może doświadczenia z podobną sprawą?
Witam mam pytanie!mam 2 warunki z poprzedniego semestru i czy moge wziac nastepne w tym semestrze? jesli nie to co w takiej sytuacji moge zrobic?prosze o odpowiedz:P
Witam mam pytanie!mam 2 warunki z poprzedniego semestru i czy moge wziac nastepne w tym semestrze? jesli nie to co w takiej sytuacji moge zrobic?prosze o odpowiedz:P
Nie możesz. Jedyne co możesz zrobić to napisać podanie o powtarzanie semestru i złożyć wniosek o kontynuowanie studiów, tj. musisz chodzić do prowadzących z semestru, który chcesz kontynuować i prosić o podpisanie karty kontynuacji i dopisanie do listy studenckiej, wniosek składasz w dziekanacie i czekasz na decyzje prodziekan, która powinna bez problemu wyrazić zgodę na kontynuację.
Czyli jeżeli mam warunek z 2-giego semestru i na 3 nie zaliczyłem przedmiotu to również nie dostanę już warunku ? To pewne informacje ? Dziwi mnie ta nagła zmiana bo u mnie na kierunku sporo osób już po pierwszym roku ma 2 warunki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum