Powiedzmy jak mam 2 warunki z poprzedniego roku i teraz nie zal np 2 przedmiotow to pisze podanie o kontynuacje? i chodze z moja grupa na zajecia? a czy prowadzacy chetnie podpisuja karte kontynuacji czy robia jakies problemy?
Dokładnie tak. Może być tylko problem jeśli chodzi o laboratoria, wtedy nie zawsze jesteś na zajęciach ze swoją grupą tylko dopisują Cię do grupy, gdzie jest najmniej osób, ale raczej nie powinno być problemu Dochodzi tylko kwestia prodziekan, jeśli masz 4 niezaliczone przedmioty to może nie wyrazić zgody na kontynuację wszystkich przedmiotów, tylko wybranych, więc najlepiej iść do niej osobiście i porozmawiać, trochę pomarudzić i da się ją namówić na wszystko
W mojej grupie jest malo osob wiec moze bede mogla chodzic ze swoja grupa:D, a podpisy zbbiera sie odcwiczeniowcow czy od wykladowcow ? czy moze od wszystkich?
Czy jest szansa na dostanie 3 warunków?bo slyszalam ze ktoś dostal 4 naraz, czy to juz zalezy od decyzji dziekan?
[ Dodano: 2012-02-18, 07:52 ]
tzn czy jest szansa ze dostane zgode na powtarzanie 3 przedmiotów czy raczej pani prodziekan nie wyraza na to zgody?czy mogę w takiej sytuacji liczyc ze wyrazi zgode na kontynuacje?
Wydział: NE
Wysłany: 2012-02-20, 13:42
sylwia masz 2 warunki i chcesz wziąć jeszcze 3? czy dobrze zrozumiałem?
martek bez szans, tak samo jak sylwia. No ale jeśli któremuś z was się uda, to dajcie tu znać, zawsze taka wiedza się przyda.
Wiem że nie dostane warunkow jak mam 2 z poprzedniego sem, chodzi mi o kontynuacje, czymoge wziac kontynuacje nauki jak mam teraz nie zaliczone przedmioty z tego semestru?
-nie można mając już jakikolwiek 'aktywny' warunek wziąć następnego, nawet jednego.
-powtarzanie semestru jest możliwe przy każdej ilości przedmiotów, pod warunkiem, że nie brało się komisów, wtedy nie jest już to 100%-owo pewne.
-nie ma już możliwości wzięcia tzw. awansów czy jak to nazwaliście "kontynuacji"
-syl.wia jeżeli masz jakiekolwiek jeszcze niezaliczone warunki z semestru pierwszego, dziekan nie wyrazi zgody na powtarzanie, w innym wypadku nie będzie z tym problemu, jeśli nie brałaś komisu.
Ponawiam pytanie: miał już ktoś do czynienia z komisyjnym u Jajugi? Ktokolwiek zdał?
Czy jest możliwością, że na wydziale IE panują inne zasady? Bo:
-na pewno jest możliwość wzięcia kontynuacji studiów,
-ja z paroma innymi osobami znaleźliśmy się na powtarzaniu semestru i kontynuacji studiów właśnie przez niezdanego komisa,
-w tym semestrze zdałam wszystkie zaległe przedmioty (miałam ich dwa: niezdany komis z WTiM + statystyka), ale dopiero jutro mam poprawę z mikrobiologii (przedmiot, który kontynuowałam) i jeśli jej nie zaliczę to dalej idę kontynuacją; znam osoby, które nie zaliczyły ani jednego zaległego przedmiotu (miały taką samą sytuację co ja: komis z WTiM i statystyka) i biorą dalej kontynuację. Osobiście byłam się pytać
U nas wszystkim zajmuje się Prodziekan Szczygieł, tak jak Ci radziłam syl.wia idź do niej i porozmawiaj, bo na forum nic nie załatwisz, a Prodziekan patrzy na każdego indywidualnie. Mnie np. nie chciała dać zgody na seminarium, ale porozmawiałam z nią spokojnie i zgodę dostałam.
dzieki za informacje.ja mam niezaliczone 2 przedmioty :wt i state, czy mam najpierw zebrac podpisy od prowadzacych znim rozmawiac z pania prof.Szczygieł?bo ja chciałabym kontynuawac teraz wszystkie przedmioty, czy jest na to szansa?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum