Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-09-08, 17:46 Zła ocena w indeksie?
Witam, co prawda nie jestem z tej uczelni, ale musze się szybko kogoś poradzić.
U mojej koleżanki coś nie zgadza się z ocenami. W indeksie i karcie obiegowej jest taka sama natomiast nie zgadza się w jakimś protokole. Czy zatem ocena poprawiona (tzn. przepisana z tego protokołu)? Boje się, bo sam nie oddałem jeszcze indeksu, a gdyby coś poszło nie tak...?
Ocena w protokole jest nadrzędną w stosunku do oceny wpisanej do indeksu i karty egzaminacyjnej. Najlepiej udać się do tego prowadzącego, który ocenę wpisał błędnie i wyjaśnić całą sprawę. Nie wiem jak u Ciebie na uczelni, ale wiem że u mnie w dziekanacie kiedyś kolega załatwiał podobną sprawę i obeszło się bez ofiar
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-09-08, 17:58
Hmm, dziekanat otwarty dopiero w poniedziałek, a gdyby komuś coś poszło nie tak i wynikęła taka sytuacja, to za kilka dni miałbym pisać poprawkę? Mam nadzieje, że wszystko sie zgadza z indeksem.
Chcesz przez to powiedzieć, że w indeksie jest ocena pozytywna, a w protokole 2.0? Jeśli tak, to tylko prowadzący, z którym były zajęcia może zweryfikować poprawność ocen. Najprościej, jeśli masz jakieś wątpliwości, podejść do dziekanatu i zapytać o ocenę, jaka znajduje się w protokole. Panie raczej problemu nie powinny robić, choć wiadomo, że wszystko zależy od uczelni, wydziału, ich humoru, pływów prądów oceanicznych...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum