Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-09-24, 22:13
hej dzięki ciesze się, że rozpoczełam dalszy etap edukacji. Teraz dalej do przodu Droga imienniczko ma: sprawdziłam - rzeczywiście siedziałyśmy obok siebie na testach i nawet nie wiedziałam, że masz tak samo na imię-wysłałam Ci już zaproszenei na faceboku Cieszę się, że już się poznałyśmy -a grupę mam tą samą-czyli nr 16
Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-24, 23:59
ciesząc się waszym szczęsciem, a zarazem korzystając z chwili czasu i magicznej mocy piwa, dumając skąd nagle pojawiło się tyle Ad oraz jakie będą tego konsekwencje, a także rozmyślając jak można nadać dziecku imię składające się z trzech znaków ale już jedynie dwóch liter, wymysliłem poniższy dowcip:
Rzecz dzieje się w świecie karabinów automatycznych. Młode małżeństwo Kałasznikow i Ada rozmawiają na temat swojej nowonarodzonej pociechy...
- Ciekawe jakie będą jego pierwsze słowa? - rozczulił się młody ojciec.
Na to odpowiada mu Ada - Mam nadzieję, że ... DA DA DA DA DA DA DA
Wydział: NE
Wiek: 22 Dołączyła: 04 Kwi 2008 Posty: 113 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2011-09-25, 19:40
a skąd wiecie w jakiej jesteście grupie? Ja miałam 23.09 obronę, papiery złożyłam wcześniej i jestem przyjęta, ale nie wiem w jakiej jestem grupie... Jestem też na zarządzaniu
mam pytanie odnoscie egzaminu wstepnego na NE 2go stopnia? tam jest podana ta lista pytan do opracowania, to oznacza ze dostane 16 pytan z tej listy ? czy sa to przykladowe, i nie ma pewnosci ze ktores z nich dostane ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum