Wysłany: 2011-08-31, 19:43 2 nabór na NE (studia II stopnia), ważne pytania:)
Hej!:)
Piszę w związku z 2 naborem na studia stacjonarne II stopnia na wydział NE (kierunek zarządzanie)
Czy ktoś orientuje się czy na teście rekrutacyjnym są losowo wybrane pytania tylko z puli pytań dostępnych na stronie? Czy czymś zaskakują na teście?;)
Test jest jednokrotnego wyboru czy wielokrotnego?
3/4 pytań opracowałam sama, ale pozostałe budzą wiele wątpliwości... Czy ktoś ma opracowane te pytania i mógłby mnie wspomóc, abym mogła posprawdzać chociaż czy mam dobrze?
Proszę o pomoc!;)
Pozdrawiam serdecznie
Nie wiem jak na zarządzaniu, ale na FiR w pierwszym naborze kilka pytań było z przykładowych testów (niestety nie policzyłam ile konkretniej) a reszta była nowych
Dzięki za odpowiedź!
A według Ciebie te nowe pytania są trudniejsze czy takie same jak przykładowe? I czy test jest jednokrotnego czy wielokrotnego wyboru?
Dzięki Wam za odpowiedzi!:)
nie miałam kilka dni dostępu do forum, także nie wiedziałam, że pisaliście tez do mnie w sprawie tych nieszczęsnych pytań! Możemy się nimi wymienić (choć termin testu tuż tuż) aczkolwiek kilku nie mam (no i nie mam ich na komputerze, więc jak coś to na jutro bym to zrobiła - jeśli chcecie). Jakoś mam same czarne myśli co do tego testu, ale zapłacone więc trzeba pójść...;(
Ale jak dadzą coś nowego to leżę i kwiczę:P
Pozdrawiam
byłem dzisiaj w komisji - mają wydrukowane listy kandydatów z punktacją, ale nie ma jeszcze ustalonych progów. jutro powinno być wszystko wiadomo. dostałem jedynie informację, że najwyższy wynik na zarządzaniu to 13/16 pkt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum