Wysłany: 2011-09-06, 20:14 akademik, indeks itd. terminy.
Witam,
Mam pytanie odnośnie terminów. Otrzymałem list z uczelni jak i rowniez z Działu Domow Studenckich i mam problem. W Liscie z UE jest informacja ze mam odebrac legitymacje oraz podpisac slubowanie 22.09.2011, natomiast kwaterowanie w akademikach dla 1 roku jest od dnia 23.09.2011. Tutaj moje pytanie..czy moge odebrac legitymacje i podpisac slubowanie w innym terminie? Nie usmiecha mi sie podroz do wroclawia i powrot do domu tylko po legitymacje zeby nastepnego dnia(lub 2 dni pozniej) znowu wybierac sie do Wrocka tym razem do akademika. Kawalek jednak mam. No i jeszcze jedna kwestia...podczas kwaterowania w akademiku potrzebny jest indeks. Nigdzie nie mam informacji gdzie lub kiedy moge go odebrac a rozumiem ze bez tego do akademika mnie nie wpuszcza?
Wiem ze wyszukiwarka jest za darmo i uwierz, ze z niej skorzystałem zanim zadałem powyzsze pytania. Nie znalazlem po prostu jednoznacznej odpowiedzi dlatego pytam. Kto pyta nie błądzi Takze trochę cierpliwości dla 1roczniaka
a dałoby rade gdybyś napisała 3 raz ? Bo naprawde nie czaje skad mam miec indeks np na kwaterowanie w akademiku skoro wszyscy gadaja ze od tego roku sa e-indeksy itp itd.
jak nie ma indeksu, to podczas kwaterowania bierzesz legitymacje studencka, kwit potwierdzenia wpłaty i ewentualnie decyzje o przyjęciu na studia (jakbyś nie miał jeszcze legitymacji to być może na podstawie tego ci pozwola się zakwaterować).
odbior legitymacji niby jest 26. ale nie jestem pewien czy ktos nie pisał ze mozna odebrac ja sobie dzien pozniej (jesli sekretariat czy cos takiego jest czynne), jednak w sprawie odbioru legitymacji w pozniejszym terminie najlepiej przedzwonic sobie na uczelnie i oni ci powiedza dokladnie (telefon powinien byc podany na kartce z decyzja o przyjeciu na studia, a jak nie to na stronie ue jest).
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-09-07, 18:26 :)
z moich informacji wynika ze, w akademiku zakwaterować można sie od 23 września, w odbiór legitymacji jest 24 lub 26 wie można za jednym razem wziąć legitymacje i prosto do akademika
A ja ponawiam pytanie dotyczące studentów zaocznych - legitka do odebrania również 22/23/26 (niepotrzebne skreślić), czy na pierwszych zajęciach tj, 8 października?
legitymację mam odebrać 24.09 lub 26.09. czy będę mogła (bez problemu) odebrać ją w innym dniu? (gdy nie będę mogła być 24; a 26 w tych godzinach tj.9-14 będę miała zajęcia + pewnie będą mega kolejki i można nie zdążyć z odebraniem).
Ostatnio zmieniony przez Maartaa 2011-09-09, 13:39, w całości zmieniany 3 razy
no właśnie sie zdziwiłem bo plan ma być nie wcześniej jak 15 września. w takim wypadku to pewnie nie pojdziesz sobie na jakies zajecia, albo może zwolnią cie z zajec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum