Czyli generalnie nie polecasz ? Ja to traktuje jako wyjście awaryjne w przypadku kiedy nie dostane się na prawo co jest bardzo prawdopodobne. Nie mam innego pomysłu na taki awaryjny kierunek niż ten. Z tego co czytałem na jego temat wydawał się ciekawy głównie ze względu na angielski, ale brak kadry, książek i przedewszystkim sensowności oraz pomysłu na studentów mnie rozczarował.
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-08-28, 23:31
Czołem. Od września zaczynam klasę maturalną w liceum i w przyszłym roku planuję starać się o przyjęcie na BIIB. Przebrnąłem przez kilka tematów na forum, w tym przez wspólny topic BISF I BIIB, ale poza rozmów o progach i przyjęciach w zasadzie niewiele tam jest z rzeczy, które mnie interesują.
Najbardziej zmartwiło mnie to:
Cytat:
to jest nowy kierunek, brakuje książek po ang., kadry, pomysłu na nas... dlatego może warto zacząć coś innego i spróbować za rok/dwa jak przestaniemy być królikiem doświadczalnym.
W zasadzie ten post pisany był na początku roku, teraz mamy już niemal wrzesień. Czy aktualni studenci BIIB mogliby się wypowiedzieć na ten temat? Faktycznie jesteście 'królikami doświadczalnymi', a na uczelni brak pomocy naukowych i pomysłu na studentów?
Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-25, 16:59
moim skromnym zdaniem, drugi semestr był zdecydowanie lepszy od pierwszego :-) można powiedzieć, że powoli się rozkręcają z naszym kierunkiem - tak więc, osobiście, polecam ;-) chętnie odpowiem na pytania!
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-11-09, 22:09
No więc właśnie - jak się prezentuje kierunek teraz? Jak profesorowie i stopień "zanglizowania" studiów - ten angielski jest nieudolny i naciągany, czy faktycznie profesjonalny? Jak wygląda sytuacja ze stażami, praktykami, etc?
Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.
[ Dodano: 2011-12-07, 21:27 ]
Czy ktokolwiek z BIIB w ogóle odwiedza forum?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum