Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-06, 09:01 BIIB (Bachelor in international business)
Hej, powiedzcie mi, gdzie są wszyscy, którzy mają zamiar studiować BIIB w tym roku? Nie ma możliwości prawie nikogo znaleźć na necie(nk. fb), albo ja jestem jakaś upośledzona i nie potrafię tego zrobić:D W każdym bądź razie - MELDUJCIE SIĘ!!!!!
Nooo jedna mądra, która zainicjowała żywotność naszego kierunku!:P Nie martw się już jest nas dwie aaa..miałam ten sam problem co Ty:) nikogo nigdzie
_________________ The past is just another part of the maze we travel through. We shouldn't be surprised to find ourselves re-entering the same stretch from a different angle.
heh...no dobre pytanie:D..
chyba przekonamy się za 2 tygodnie....choć cierpliwość to dla mnie wyższe sfery:P
_________________ The past is just another part of the maze we travel through. We shouldn't be surprised to find ourselves re-entering the same stretch from a different angle.
Jestem za, proponuje zrobić after party po I-szym dniu adaptacyjnym
ew. jakoś czw-pt jestem we Wrocławiu, jakby planował ktoś wtedy jakieś spotkanie to z chęcią wpadnę
_________________ "pasji mamy więcej niż Mel Gibson"
Ok, w takim razie niech będzie sobota Mogę przekazać to info trzem osobom z naszego kierunku, które chyba nie czytają forum, jedna z nich na pewno by się na to pisała, wy: katjuschaa i Ferjan jak rozumiem też na 100%, no i ja-to mamy już przynajmniej 4 osoby. Kto jeszcze, kto jeszcze?
edit: sap, to ty Karolina? Jak tak, to jednak dwóm, a nie trzem
_________________ "pasji mamy więcej niż Mel Gibson"
Ostatnio zmieniony przez queve 2010-09-14, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum