Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-24, 17:37 brak terminowej opłaty(legitymacja+indeks)
Pominęłam informację,że za indeks i legitymację należy zapłacić do 20.08. Czy teraz mam po prostu wpłacić tę kwotę bez żadnej konsekwencji,czy powinnam dzwonić do dziekanatu i się tłumaczyć:P? Może ktoś popełnił ten sam błąd,co ja?
ajj, przeciez mamy czas do 21 WRZESNIA, teraz spojrzalem na list.. ufff hehe
Wcale nie takie uff, bo każdy wydział najwyraźniej podaje swój termin. ZIF ma do 25.08, czyli dziś (dzięki, że mi przypomnieliście ). NE najwyraźniej do 20.08, a IE do 21 września
Rekuś - na to samo konto na które wpłacałeś kasę za rekrutację.
Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-25, 08:31
Nie chcę przedwcześnie snuć optymistycznych wizji, ale być może niewpłacenie w terminie równa się tylko z tym, że nie otrzyma się indeksu i legitymacji w terminie, czyli pod koniec września ? I tak pewnie większość odbierze je w październiku...
Nie chcę przedwcześnie snuć optymistycznych wizji, ale być może niewpłacenie w terminie równa się tylko z tym, że nie otrzyma się indeksu i legitymacji w terminie, czyli pod koniec września ? I tak pewnie większość odbierze je w październiku...
Tak prawdopodobnie będzie. Co najwyżej Panie z dziekanatu dadzą wam mały ochrzan, ale wszystko się będzie dało załatwić
Większość i tak odbierze indeks i legitymację we wrześniu ze względu na ulgę niezbędną do jazdy komunikacją miejską (tudzież pociągami).
_________________ Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
And the reds go marching on, on, on.
A ja mam problem bo nie było mnie w Polsce wróciłam okazało się że mam awizo z uczelni niestety Poczta Polska tym razem zadziałała szybko i odesłała list po 10 dniach.. W związku z czym nie miałam pojęcia do kiedy wpłacić pieniądze za indeks ile i gdzie. Więc co teraz ?
_________________ There's someone
I've been missing.
I think that he could be.
The better half of me
"Opłatę za indeks (4zł) oraz legitymację studencką (17zł) należy uiścić do dnia 20 sierpnia 2010. na konto indywidualne wygenerowane w czasie rekrutacji. Kserokopię pokwitowania opłaty należy złożyć przy odbiorze dokumentów"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum