Wydział: ZF
Wysłany: 2009-07-22, 13:13
oj tam, pani admin was wyprosiła, bo pewnie uznała, że skoro jeszcze nie jesteście studentami, to czemu was wtajemniczać w pewne rzeczy (forum jest z grubsza zamknięte, to tam i nazwiska lecą, i pojawiają się np. pliki z ocenami - na naszym miejscu też pewnie mielibyście opory przed wpuszczaniem każdego ). co nie znaczy, że w ogóle nikogo nie przyjmujemy, bośmy snoby albo co
Wydział: NE
Wysłany: 2009-08-14, 12:22
Witam,
Tak sie sklada, ze to ja jestem administratorem na wspominanym forum http://bsif.phorum.pl
Z gory przepraszam wszystkich, ktorych musialam wyprosic, ale potrzebuje zweryfikowac Wasza tozsamosc. Chodzi o to, aby forum bylo tylko dla studentow BSiF i nie chce aby mieli do niego dostep nauczyciele
Dlatego tez weryfikacji dokonuje na podstawie listy studentow danego kierunku, albo znajomosci a ostatnio tez i naszej-klasy. Jednak najprosciej bedzie jak juz na stronie znajdzie sie lista studentow.
Nie martwcie sie, na forum i tak na razie sie nic nie dzieje
Pozdrawiam
witam,
trochę się ociągałam z rejestracją, ale w końcu jestem. Czy ktoś z naszego wydziału jedzie na adapciaka? Bo póki co nikt sie nie deklaruje ;>
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum