Witam, może wszyscy Ci którzy złożyli papiery na kierunek Bachelor Studies in Finance, zameldują się tutaj, bo z tego co czytałem w innym wątku powstanie NASZEGO odrębnego forum zostało odłożone na bliżej nieokreślony termin... Będzie nam łatwiej się dogadać w sprawie ew. spotkania integracyjnego jeśli w ogóle wykażecie odrobinę dobrej woli i inicjatywy...
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-07-17, 12:56
Dlaczego forum zostalo odlozone??
Ja raczej niestety w najblizszym czasie nie bede we Wroclawiu wiec spotkanie odpada ...
No chyba,ze pod koniec wrzesnia dopiero
Wysłany: 2009-07-17, 22:11
Tak jak pisalem w innym temacie, powstanie forum spotkalo sie z dwoma problemami:
- znalezienie odpowiedniego serwisu forowego - jesli bysmy takie zakladali, to juz raczej na stale, bo trudno bedzie przeniesc tematy i inne dane;
- nie bardzo wiem na jakiej zasadzie przyjmowac ludzi, chcac uniknac osob spoza uczelni czy nawet kierunku musze jakos ich weryfikowac, najbardziej oczywiste jest sprawdzenie nazwiska, ale nie ma jeszcze listy studentow...
Ale, ale... Mozemy teraz utworzyc forum, przyjmowac wszystkich, a potem zrobic wielka czystke. Co wy na to?
Zgodnie z prośbą melduję się Mam nadzieję, że pomysł naszego forum wypali Z czystką chyba było dużo zamieszania... może narazie tu się przechowamy - zainteresowani i tak znajdą temat, a jak już się imienne listy ukażą wtedy można stworzyć osobne forum
Wysłany: 2009-07-18, 18:46
Wiesz, w sumie zarejestrowalem sie na tym istniejacym forum BSiF i niedlugo po tym zostalem grzecznie wyproszony z listy uzytkownikow jako osoba spoza grona studentow . Skoro tak robia, to widocznie sa jakies ku temu powody.
Czy ktos jeszcze nie zawiozl dokumentow albo wybiera sie niedlugo na uczelnie? Moznaby wywiesic w widocznym miejscu kartke z adresem forum, bo nawet jesli je utworzymy, a zareklamujemy tylko tu, to bedziemy mieli ilu? 4 uzytkownikow?
Co tu duzo mowic, zapraszam . W tym momencie rejestracja jest otwarta, a odpowiednie dzialy nie sa jeszcze utworzone - na to poczekamy do wrzesnia/pazdziernika.
Daria jutro rozwiesi adres forum na uczelni. Oczywiscie dzielcie sie takze linkiem z osobami z BSiF 2009, takze tymi, ktorzy nie sa uzytkownikowami forumue.pl.
Fakt, że Ty i ja zostaliśmy wyproszeni, wcale nie świadczy o tym, że forum nie jest dla nas. ;p Kwestia wizji administratora; na tamtym forum zresztą wcale nie jest określone, dla jakiego rocznika jest ono przeznaczone (chyba że coś przeoczyłem). Myślę, że warto się dowiedzieć, czy można się podczepić i ew. w przypadku opowiedzi odmownej tworzyć coś samodzielnego.
Własne forum nie jest złe. Są ludzie tylko z naszego kierunku, rocznika itp. Jednak z drugiej strony nie będziemy mieli dostępu do jakiś skryptów, notatek albo testów od starszych roczników. Można pomyśleć o podpięciu się do http://bsif.phorum.pl/ , ale dopiero wtedy, jak będzie lista przyjętych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum