forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
BSiF 2009
Autor Wiadomość
boredboy 

Wydział: ZF
Wysłany: 2009-07-17, 11:56   BSiF 2009

Witam, może wszyscy Ci którzy złożyli papiery na kierunek Bachelor Studies in Finance, zameldują się tutaj, bo z tego co czytałem w innym wątku powstanie NASZEGO odrębnego forum zostało odłożone na bliżej nieokreślony termin... Będzie nam łatwiej się dogadać w sprawie ew. spotkania integracyjnego jeśli w ogóle wykażecie odrobinę dobrej woli i inicjatywy...

Johny90

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-07-17, 12:56   

Dlaczego forum zostalo odlozone??
Ja raczej niestety w najblizszym czasie nie bede we Wroclawiu wiec spotkanie odpada :/ ...
No chyba,ze pod koniec wrzesnia dopiero :P

ts

Wysłany: 2009-07-17, 22:11   

Tak jak pisalem w innym temacie, powstanie forum spotkalo sie z dwoma problemami:
- znalezienie odpowiedniego serwisu forowego - jesli bysmy takie zakladali, to juz raczej na stale, bo trudno bedzie przeniesc tematy i inne dane;
- nie bardzo wiem na jakiej zasadzie przyjmowac ludzi, chcac uniknac osob spoza uczelni czy nawet kierunku musze jakos ich weryfikowac, najbardziej oczywiste jest sprawdzenie nazwiska, ale nie ma jeszcze listy studentow...

Ale, ale... Mozemy teraz utworzyc forum, przyjmowac wszystkich, a potem zrobic wielka czystke. Co wy na to?

Daria_Zychowicz 

Wysłany: 2009-07-17, 22:33   

Zgodnie z prośbą melduję się :))) Mam nadzieję, że pomysł naszego forum wypali :) Z czystką chyba było dużo zamieszania... może narazie tu się przechowamy - zainteresowani i tak znajdą temat, a jak już się imienne listy ukażą wtedy można stworzyć osobne forum :)

Johny90

Wysłany: 2009-07-18, 10:36   

Ja nie rozumiem dlaczego mamy separowac sie od innych , mnie osobiscie osoby nie z BSiFu na ewentualnym naszym forum nie przeszkadzaja :roll

ts

Wysłany: 2009-07-18, 18:46   

Wiesz, w sumie zarejestrowalem sie na tym istniejacym forum BSiF i niedlugo po tym zostalem grzecznie wyproszony z listy uzytkownikow jako osoba spoza grona studentow :> . Skoro tak robia, to widocznie sa jakies ku temu powody.

Czy ktos jeszcze nie zawiozl dokumentow albo wybiera sie niedlugo na uczelnie? Moznaby wywiesic w widocznym miejscu kartke z adresem forum, bo nawet jesli je utworzymy, a zareklamujemy tylko tu, to bedziemy mieli ilu? 4 uzytkownikow?

Daria_Zychowicz 

Wysłany: 2009-07-19, 14:48   

Ja sięwybieram we wtorek ;) Kartkę mogę powiesić, postaram się by była widoczna ;)

Johny90

Wysłany: 2009-07-19, 22:37   

ts
No ja nie widze wielu powodow, no chybaze bedziemy na tym forum wymieniac sie super tajnymi przeciekami z roznych egzaminow itd. :))

ts

Wysłany: 2009-07-21, 01:14   

Dzisiaj w koncu udalo sie postawic forum. :> Oto adres:
http://bsif2009.ipbfree.com/
Mozna tez uzywac takiego:
http://tnij.org/bsif2009

Co tu duzo mowic, zapraszam :> . W tym momencie rejestracja jest otwarta, a odpowiednie dzialy nie sa jeszcze utworzone - na to poczekamy do wrzesnia/pazdziernika.

Daria jutro rozwiesi adres forum na uczelni. Oczywiscie dzielcie sie takze linkiem z osobami z BSiF 2009, takze tymi, ktorzy nie sa uzytkownikowami forumue.pl.

See you on the other side :]

Johny90

Wysłany: 2009-07-21, 10:46   

Pogielo was? Po angielsku chcecie sie porozumiewac :kolos ?
Co jak na jakies piwo wyskoczymy to tez bedziemy po angielsku rozmawiac :roll ??

ulul 

Wysłany: 2009-07-21, 19:46   

jak będziecie mieli na tym piwie kogoś z zagranicy to pewnie tak :)

p. 

Wysłany: 2009-07-21, 22:20   

ulul, a co z forum, które jeszcze niedawno reklamowałaś w podpisie na tym forum (dobrze pamiętam?)?

edit: wciąż reklamujesz ;)

ts

Wysłany: 2009-07-21, 22:48   

To forum ktoregos z poprzednich rocznikow, o ktorym pisalem pare postow wyzej. Nie dla nas :>

p. 

Wysłany: 2009-07-21, 23:06   

Fakt, że Ty i ja zostaliśmy wyproszeni, wcale nie świadczy o tym, że forum nie jest dla nas. ;p Kwestia wizji administratora; na tamtym forum zresztą wcale nie jest określone, dla jakiego rocznika jest ono przeznaczone (chyba że coś przeoczyłem). Myślę, że warto się dowiedzieć, czy można się podczepić i ew. w przypadku opowiedzi odmownej tworzyć coś samodzielnego.

ksawery147 

Wysłany: 2009-07-22, 00:21   

Własne forum nie jest złe. Są ludzie tylko z naszego kierunku, rocznika itp. Jednak z drugiej strony nie będziemy mieli dostępu do jakiś skryptów, notatek albo testów od starszych roczników. Można pomyśleć o podpięciu się do http://bsif.phorum.pl/ , ale dopiero wtedy, jak będzie lista przyjętych.

Odpowiedz do tematu