Wysłany: 2007-07-02, 08:15 Co do watpliwosci z platnosciami..
Jako ze wszystkie tematy na ten temat sa zamkniete to otworzylam nowy.. Dzwonilam do dzialu nauki (bo do dzialu rekrutacji ciagle bylo zajete) .. nie trzeba podawac swoich danych przy wplacaniu bo to konto jest nadane tylko nam, pani tylko powiedziala mi zeby podac na jaki to wydzial .. Aha i jest jedna wazna sprawa.. bo wiadomo ze pieniadze z poczty ida dlugo powiedziala ze moze byc problem jak nie dojda do 6 ( czyli do zakonczenia rekrutacji).. jak sie zapytalam czy moze sie byc niepoddanym w takim wypadku rekrutacji to powiedziala ze no lepiej zeby doszly bo to roznie bywa ... dokladnie nie okreslila no ale chyba nikt nie chce ryzykowac.. mozna wplacic u nich w kasie wtedy nie ma problemu.. mysle ze przez konto tez mozna przeslac.. zawsze szybciej idzie niz poczta..
Tak dla informacji. Kasa w budynku G na parterze czynna od 10 do 13..
budynek G ciezko czasem znalezc. to ten po prawej stojac plecami do wstretnej Ztki, z duzym zlotym napisem REKTORAT nad drzwiami, od wejscia w prawo, kasa czynna chyba od 10 do 13
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-07-02, 09:31
Dlaczego oni podają różne numery konta bankowego? Nie wiem co tu jest grane. Moja koleżanka chce się zapisać na ten sam wydział co ja a podali jej zupełni inny numer na indywidualnym koncie kandydata... Jakieś podejrzane
Dlaczego oni podają różne numery konta bankowego? Nie wiem co tu jest grane. Moja koleżanka chce się zapisać na ten sam wydział co ja a podali jej zupełni inny numer na indywidualnym koncie kandydata... Jakieś podejrzane
Dużo firm tak robi. Chodzi o to że dla każdego kandydata generowany jest osobny numer konta a obsługa tego leży po stronie banku. Jako że nie miałem z tym do czynienia, to nie wiem jak to od strony rozliczeniowej wygląda, ale na pewno łatwiej dla systemów informatycznych by automatycznie sprawdzały stan indywidualnego konta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum