CheremiQa ma rację, byłem najpierw na NE, to mnie, ze robie zamieszanie, chcieli w ogole cofnac to ze mnie przyjeli xD, dowiedziałem sie rowniez, ze najlepiej to na poczatku roku akadem. zrobic, a jesli to sie nie uda to po pierwszym semestrze. tak wiec mam na razie wakacje
no to ja chyba tak zrobię, bo nie chcę mi się specjalnie do Wro jechać i (co jest bardzo prawdopodobne) pocałować klamkę tzn.w pierwszy dzień jak będę we Wro:P a kiedy jest jakieś rozpoczęcie roku czy coś? kiedy plany dadzą? czy zapisywać się będziemy sami? czy jak?
plany dodają tydz przed rozpoczęciem .... które jest 28 września taaak i jak jakieś sprawy do Dziekanów są to najlepiej na początku semestru
dodają? czyli jak? potem się samemu wybiera kiedy chce się chodzić na zajęcia i zapisuje (jak są wolne miejsca) czy jest losowanie? no i jak przydzielą plan to chyba będzie gorzej ze zmianą kierunku
najpierw zostajesz przypisany do jakiejś grupy administracyjnej, potem pojawia się plan, patrzysz jaki plan ma Twoja grupa administracyjna i tam chodzisz na zajęcia
nie ma samodzielnego zapisywania się na zajęcia, jest to czynione odgórnie przez uczelnię, co najwyżej potem możesz sobie pokombinować na różne sposoby jak plan ci niespecjalnie pasuje
_________________ Każdy z nas może podarować komuś życie. Wystarczy powiedzieć TAK. Może kiedyś Twoje TAK uratuje życie drugiego człowieka. Powiedz TAK.
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-08-24, 22:58
mam takie pytanie czy wie ktos cos na temat przeniesienia sie na UE we wroclawiu ale z innej uczelni?? dostalam sie na ekonomiczny do katowic na dzienne a do wro zlozylam tylko na wieczorowe bo sadzilam ze sie nie dostane ale chyba bym sie dostala:/ nie wiecie czy mozna sie przeniesc i na jakich zasadach?
Gdzie mam zadzowonic by dowiedziec sie czy moje podanie o przenisienie z NE na ZiF (z FiR na FiR) zostało pozytywnie ropozatrzone? Bo sporo jest numerów na NE (moze obsługa studentów 1. roku ?) czy obsługa I roku studiów I stopnia (także V rok i obrony magisterskie z r. 2007/2008) na ZiFie?
Hej Chciałabym przenieść się na inny kierunek studiów w ramach tego samego wydziału (ZIF). Mogę próbować już po pierwszym semestrze? Czy dopiero po pierwszym roku? A może ktoś z Was miał podobny problem i napisze, czy duże są z tym trudności? Z góry dzięki za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum