Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-06-22, 09:32 Czy można się przenieść na inny kierunek?
czy po dostaniu sie na Informatyke i ekonometrie mozna przeniesc sie na FiR w ramach tego samego wydzialu ZIF nie posiadając wymaganej ilości pkt kwalifikujących na ten własnie kierunek?
Jeżeli dziekan na to zezwoli to: po pierwszym półroczu, bądź też w ciągu 2 tygodni października. Jeżeli po półroczu to będziesz musiał nadrobić materiał, przerobiony w pierwszym półroczu przez FiR.
Kiedy dzwoniłam do dziekanatu ZIF miła Pani powiedziała mi, że wszystko zależy od dziekana, ale należy mieć wymagane punkty rekrutacyjne, bo inaczej nie miałyby one sensu. Mnie również to zmartwiło.
Wysłany: 2009-06-22, 15:59
Nie rozumiem , jak wy sobie byscie to wyobrazali?
IiE i inne malo popularne kierunki raczej nie powinny byc droga do dostania sie na te bardziej popularne kierunki
za czasow mojej rekrutacji osoby zajmujace wysokie miejsca na tej olimpiadzie byly zwolnione z pisania egzmainu wstepnego, uzyskujac automatycznie maksymalna ilosc punktów. nie wiem tylko czy bycie finalista wystarczy
za czasow mojej rekrutacji osoby zajmujace wysokie miejsca na tej olimpiadzie byly zwolnione z pisania egzmainu wstepnego, uzyskujac automatycznie maksymalna ilosc punktów.
poważnie? ...czemu ja nigdy nie wiem o takich rzeczach?
ale swoją drogą to też trochę bez sensu skoro egzaminy wstępne były z języka i matematyki
poważnie? ...czemu ja nigdy nie wiem o takich rzeczach?
moze nie miales w grupie nikogo takiego
imo ma sens. w ten sposob uczelnia zachęca tych szczegolnie zainteresowanych ekonomia do studiowania wlasnie tam. a mature i tak musieli zdac. wiec jezyk na jakims tam poziomie byl
no nie - ale i tak wolałbym wiedzieć więcej rzeczy
dziubowa napisał/a:
imo ma sens. w ten sposob uczelnia zachęca tych szczegolnie zainteresowanych ekonomia do studiowania wlasnie tam. a mature i tak musieli zdac. wiec jezyk na jakims tam poziomie byl
no na jakimś pewnie był ale wiele jest takich poziomów - tak czy siak luz - przyjmuje pierwszą część argumentu
...innymi słowy pisz (bo pewnie bez papierologii się nie obejdzie) podanie kozak, wpisuj tam co ci przyjdzie do głowy i powinno być dobrze
Wysłany: 2009-06-24, 09:31
Czyli lepiej składać od razu na pożądany przeze mnie FiR na ZiFie na który prawdopodobnie sie nie dostane mając ok. 100<x pkt <110 ?
składać podania do dziekanatu po tym jak będą 'wywieszone' ostateczne listy przyjetych i błagać o przyjęcie ?
jakbyście uargumentowali moją petycje?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum