Czy mi się tylko wydaje, czy rzeczywiście Ekonomia jako jedyny kierunek nie ma swojego tematu? Mam nadzieję, że nie trafił mi się najbardziej zamknięty w sobie kierunek.
Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-01, 15:07
Nie mam pojęcia jak będą ustalane u nas grupy, pewnie tak jak wszędzie czyli nazwiskami, albo nr albumu. Ja jestem też ciekaw ile osób jest w ogóle przyjętych na ekonomię. Integracja nie jest planowana, chyba, że ją sami zrobimy albo pójdziemy na jakąś ogólną UE.
Ja jestem za tym, żebyśmy poszli się pointegrować osobno jako kierunek. Pytanie brzmi: ile osób byłoby chętnych? Myślę, że dobrym terminem byłoby kilka dni przed rozpoczęciem roku. Wtedy wszyscy już będą we Wrocku. Kto chciałby wziąć w tym udział niech napisze.
Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-05, 00:09
hej
ja tez się pisze na to spotkanie integracyjne ;P myślę, że termin możemy ustalić jak już zbierze się kilka osób chętnych mi osobiście pasuje zawsze (hehe na tą chwilę)
rowniez jestem za tym zebu zrobic jakies spotkanko intergracyjne, nawet nie chodzi o to zebysmy byli gorsi niz inne kierunki ale wypadalo by sie poznac co nie co :D 23-26 wysmienity termin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum