a posiadam nk, tylko chciałam się zapisać jak już zacznę te studia znaczy...zamierzam tam dłużej zabawić, ale nigdy nie wiadomo jak to w życiu bywa..
Co do spotkania integracyjnego, to także jestem za! We Wrocławiu powinnam być koło 20-24tego. Planowałam być wcześniej, ponieważ chciałam iść na ten kurs z maty, ale dziś na forum przeczytałam, że zaczyna się on 31. sierpnia.. oO więc chyba sobie odpuszczę. a jak Wy z tym kursem stoicie?
Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-24, 09:30
Ja też nie idę. Zwłaszcza że koliduje to z Adapciakiem, a tego to napewno nie odpuszczę. Ja we Wrocku będę jakoś jak przyznają akademik to wtedy kiedy można się wprowadzić. Ktoś tu jeszcze składał podanie o akademik?
Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-01, 19:31
Jeśli chodzi o zakwaterowanie w akademiku to możliwe będzie prawdopodobnie od 23 września wszystko zresztą znajdziecie na stronach akademików. Z doświadczenia wiem, że lepiej jest jak najszybciej się zakwaterować gdzieś czwartek-piątek wtedy nie trzeba stać w dłuuuuuugiej kolejce
A tak poza tym to jestem studentką 2. roku ekonomii także jeśli ktoś byłby zainteresowany materiałami z chęcią oddam za symboliczną opłatą. Gwarantuje, że się przydadzą i z pewnością pomogą zdać wszystko bez żadnych problemów Jak coś to piszcie gg 2562532
no obczaiłem nk ale tam nic się nie dzieje i nie działo ale w sumie tam też można napisać, żeby coś zorganizować. A ktoś się orientuje ile osób będzie na ekonomii? Bo ja na razie wiem, że 3 grupy są, a i czy są w ogóle ludzie z Wrocławia bo na nk nikogo takiego nie widziałem
A orientuje się może ktoś kiedy bedziemy mieli informacje o tym do której grupy nas przydzielili??
_________________ " Czasami wolę być zupełnie sam
niezdarnie tańczyć na granicy zła
i nawet stoczyć się na samo dno
czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum