Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-25, 09:53
no dobra jako wierzący i praktykujący małposzczur w niedzielę mogę coś pomóc ;p
Demetra napisał/a:
to właśnie jest owe więcej szczegółów - nic więcej nie ma....:(
http://www.ue.wroc.pl/ucz...su_uczelni.html
StyśA jest centralnie tem gdzie na mapce masz zaznaczoną literkę "A", jest to sala wykładowa im. Wincentego Stysia. Wchodzisz rozsuwanymi drzwiami znajdującymi sie centralnie naprzeciw okrągłych ławeczek, nie wchodzisz na schody, tylko w lewo drzwi.
co do EZIN to zdaje mi sie ze to taki szit co musza Ci zaznaczyc na planie juz teraz ale bedzie kiedystam i to kilka godzin, a czesto tylko jedno spotkanie, gdzie to was na pewno jeszcze poinformują.
The first rule of małposczur is not to talk about małposzczur.
The second rule of małposzczur is to olewać wszystko co nie ma podane sali na planie, szczegolnie jesli ma kolor czerwony i dziwną nazwę :p
ludzie mam (prawdopodobnie) ogromny problem, otóż nie było mnie teraz kilka dni i w ogóle nie ogarnąłęm tego, że miałem stawić się na ślubowanie i odbiór legitymacji. Co teraz? Czy w ogóle dostanę legitymację i formalnie zostanę studentem? We wszystkich wykazach i listach jestem wypisany (Piotr Minorczyk tak nawiasem mówiąc, grupa 9 FiRu). Czy jest ktoś w podobnej sytuacji, albo jest w stanie mi pomóc?
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-09-25, 20:44
Bez spiny stary:) idz do dziekanatu po 11 i można spokojnie nadrobić zaległosći:) ja zapomniałem podpisiać slubowania i pani powiedziała ,ze moge przyjsc w poniedziałek wiec luz:)
tez kompletnie nie ogarniam, mialem siedziec w domu, ale wiem tylko tyle ze na 9:45 mam cw z prawa, ale tak zaczynac od cwiczen? neta nie mam, jedynie ten z komorki a przez zmiany facebook mi nie dziala... ide do pubu za szyba, wypije pare piwek i wezme numery telefonow od ludzi z grupy i tym razem nikt mnie na gre w barana nie namowi :p lokal jest wynajmowany i beda sami ludzie z ue czy bede musial szukac?
_________________ Who the fuck are man united
Who the fuck are man united
Who the fuck are man united
When The Blues go marchin on on on!
Bez spiny stary:) idz do dziekanatu po 11 i można spokojnie nadrobić zaległosći:) ja zapomniałem podpisiać slubowania i pani powiedziała ,ze moge przyjsc w poniedziałek wiec luz:)
jeśli to prawda to masz u mnie piwo kolego za ukojenie nerwów. Swoją drogą, to ładnie się witam z nową szkołą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum