forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Finanse i Rachunkowość ZIF
Autor Wiadomość
martie

Wydział: ZF
Wysłany: 2011-08-07, 20:37   Finanse i Rachunkowość ZIF

Jako, że omyłkowo wpisałam się na wątek zarządzania na ZIFie zakładam wątek dla osób wybierających się na Finanse i Rachunkowość na ZiFie :D

Jeśli chodzi o mnie to na imię mi Martyna, mieszkam w woj. opolskim, jakieś 150 km do Wrocławia. W liceum byłam na profilu humanistycznym co było jednym z większych błędów mojego życia. Tak naprawdę FiR nie jest spełnieniem moich marzeń, a jedynie okazał się opcją awaryjną bo nie dostałam się na BSIF. No ale może jeszcze lepiej na tym wyjdę :P

Kto jedzie na ADAPCIAKA ?

Zapraszam do dyskusji :)

Maartaa 

Wysłany: 2011-08-07, 21:23   

CZEŚĆ, dołączę i ja, a co :P
FiR ZF był dla mnie priorytetem, choć składałam jeszcze na 2 inne kierunki na UE i na 2 na UWR. Udało się na fir z czego bardzo się cieszę:D
Do Wro mam 25km więc będę codziennie dojeżdżać. W LO byłam na mat-fiz'ie. Matma trzy lata rozszerzona i także na maturze.
Co prawda na adapciaka się nie wybieram, ale chyba zapiszę się na dodatkowe kursy z mat, więc mam nadzieję spotkać tam Was- FiRowców :D
Do zobaczenia we wrześniu :)

Yv 

Wysłany: 2011-08-07, 21:38   

Ta. Jak to pewien pan rozszyfrował w moim przypadku Yv znaczy Kasia :D Jestem z Kielc, koło 400 km od Wrocławia. Po klasie mat-fiz-inf w liceum ogólnokształcącym.
Tak, jadę na adapciaka i nie, nie będzie mnie na kursie z matmy - niestety, za późno się dowiedziałam.
Wynajmuję pokój, więc przez przynajmniej najbliższy rok nie będę mieszkać w akademiku, potem może się to zmienić.^^
Nie będę pisać co lubię, a czego nie, bo to trochę bez sensu. Kto będzie chciał ten i tak się dowie ;P

Do zobaczenia na adapciaku tudzież wieczorku zapoznawczym, jeśli uda mi się przyjechać.^^

martaa 

Wysłany: 2011-08-07, 21:41   

no to i ja się odezwę :P
składałam tylko na Fir i od razu też na niego się dostałam ;)
co do Adapciaka to ciągle się zastanawiam ... ;) z jednej strony chce mi się jechać, a z drugiej 2 tyg. w ciepłych krajach też kuszą:D
na imię mam Marta(fakt, ciężko zauważyć po nicku :o), i jestem z Przemkowa. Mieszkać będę we Wrocławiu ale dość daleko od uczelni-psie pole .. :P
Pozdrawiam ;)

[ Dodano: 2011-08-07, 21:42 ]
Yv napisał/a:

Do zobaczenia na adapciaku tudzież wieczorku zapoznawczym, jeśli uda mi się przyjechać.^^

chyba coś mnie ominęło:>? co to za wieczorek:D?

Yv 

Wysłany: 2011-08-07, 21:43   

Marta, to też już przemyślałam :P Możesz jechać potem na 10 dni. Po adapciaku, a przed rozpoczęciem roku :P 10 dni czy tam tydzień.

martie

Wysłany: 2011-08-07, 22:02   

no właśnie Kasiu, jaki wieczorek bo też mnie coś ominęło ? :D

czyżby same kobiety na naszym kierunku były, gdzie Ci mężczyźni ? :D

grola

Wysłany: 2011-08-07, 22:10   

Hej. ;) Dołącza kolejna dziewczyna ( od początku było wiadomo, że będziemy w znacznej przewadze :))) ) Lila, woj. lubuskie, ok. 270 km od Wrocławia. Mieszkać będę koło uczelni. W liceum byłam na profilu bio-chem, więc trochę obawiam się matmy. :P Chciałam zapisać się na te zajęcia z matematyki, ale jadę na adapciaka, więc raczej je sobie odpuszczę.
I też nie wiem nic o wieczorku zapoznawczym, ale chętnie się zintegruję, nawet jeszcze przed obozem. :D

Verten 

Witam koleżanki ;)

martie napisał/a:
gdzie Ci mężczyźni ? :D

Jeden tutaj! :D

Na imię mam Wojtek, pochodzę z LO mat-fiz. FiR to jedyny słuszny wybór, jaki planowałem już od dłuższego czasu. Jedno zgłoszenie, żadnych alternatyw i oto jestem. Mieszkał będę we Wrocławiu, bliziutko uczelni. Chętnie posłucham o wyżej wymienionym wieczorku, jestem otwarty na wszelkie tego rodzaju propozycje. Pozdrawiam :)

Yv 

Ktoś kiedyś coś wspominał, że informacje podawane będą później ; > Aczkolwiek coś w ten deseń ma być.^^

Zawsze sami możemy coś zorganizować :D

Faceci się kryją!^^

martaa 

Wysłany: 2011-08-07, 22:11   

no też właśnie myślę, że w ostateczności jakoś zmieszczę po adapciaku tydzień wypoczynku ..:D i pewnie tak też będzie, bo na studia na UE z mojego miasta idę tylko ja, z mojej szkoły hm..chyba też tylko ja;). Tak więc dobrze by było kogoś poznać. ;)

[ Dodano: 2011-08-07, 22:13 ]
no ja też byłabym za jakimś spotkaniem nawet przed Adapciakiem:P

martie

Wysłany: 2011-08-07, 22:18   

to może jakiś weekend przed adapciakiem, póki pogoda jeszcze ładna można by się wybrać w plener :) ?

Marta co do Adapciaka to nie masz się nad czym zastanawiać! :D

sigma_xy 

Wysłany: 2011-08-07, 22:20   

Witam wszystkich przyszłych księgowych, biznesmenów i bizneswomen :D Jestem Paulina z Rawicza, 63 km od Wrocławia. Poki co chyba jako jedyna na forum skonczyłam technikum ekonomiczne ;p Miałam do wyboru UE w Poznaniu i Wrocławiu ale ostatecznie wygrał Wrocław :))) Mieszkać będę na Gaju, na adapciaka nie jade ale na kurs sie wybieram wiec może kogoś poznam bo póki co zero znajomych :|

loczek 

Wysłany: 2011-08-07, 22:22   

Przemek, Mat-Fiz. Z Bełchatowa. Również jestem za weekendem we Wrocku, tyle że potrzebuje noclegu. Wystarczą mi 2m kwadratowe :D

grola

Wysłany: 2011-08-07, 22:22   

Ode mnie z miasta nie tylko nieliczni poszli studiować na UE, ale w ogóle do Wrocławia, więc Adapciak to dobry wybór. Marta, nie zastanawiaj się nawet. :D
A może spotkanie pierwszego września? Już nie będzie nam się źle kojarzyć ta data.. :))) i pewnie większość ludzi będzie już we Wro.

Yv 

Wysłany: 2011-08-07, 22:23   

To rzucajcie konkretami, bo grafik dość napięty, a fajnie byłoby was zobaczyć jeszcze przed adapciakiem :D

Odpowiedz do tematu