Wysłany: 2011-08-07, 20:37 Finanse i Rachunkowość ZIF
Jako, że omyłkowo wpisałam się na wątek zarządzania na ZIFie zakładam wątek dla osób wybierających się na Finanse i Rachunkowość na ZiFie
Jeśli chodzi o mnie to na imię mi Martyna, mieszkam w woj. opolskim, jakieś 150 km do Wrocławia. W liceum byłam na profilu humanistycznym co było jednym z większych błędów mojego życia. Tak naprawdę FiR nie jest spełnieniem moich marzeń, a jedynie okazał się opcją awaryjną bo nie dostałam się na BSIF. No ale może jeszcze lepiej na tym wyjdę
CZEŚĆ, dołączę i ja, a co
FiR ZF był dla mnie priorytetem, choć składałam jeszcze na 2 inne kierunki na UE i na 2 na UWR. Udało się na fir z czego bardzo się cieszę:D
Do Wro mam 25km więc będę codziennie dojeżdżać. W LO byłam na mat-fiz'ie. Matma trzy lata rozszerzona i także na maturze.
Co prawda na adapciaka się nie wybieram, ale chyba zapiszę się na dodatkowe kursy z mat, więc mam nadzieję spotkać tam Was- FiRowców
Do zobaczenia we wrześniu
Ta. Jak to pewien pan rozszyfrował w moim przypadku Yv znaczy Kasia Jestem z Kielc, koło 400 km od Wrocławia. Po klasie mat-fiz-inf w liceum ogólnokształcącym.
Tak, jadę na adapciaka i nie, nie będzie mnie na kursie z matmy - niestety, za późno się dowiedziałam.
Wynajmuję pokój, więc przez przynajmniej najbliższy rok nie będę mieszkać w akademiku, potem może się to zmienić.^^
Nie będę pisać co lubię, a czego nie, bo to trochę bez sensu. Kto będzie chciał ten i tak się dowie ;P
Do zobaczenia na adapciaku tudzież wieczorku zapoznawczym, jeśli uda mi się przyjechać.^^
no to i ja się odezwę
składałam tylko na Fir i od razu też na niego się dostałam
co do Adapciaka to ciągle się zastanawiam ... z jednej strony chce mi się jechać, a z drugiej 2 tyg. w ciepłych krajach też kuszą:D
na imię mam Marta(fakt, ciężko zauważyć po nicku :o), i jestem z Przemkowa. Mieszkać będę we Wrocławiu ale dość daleko od uczelni-psie pole ..
Pozdrawiam
[ Dodano: 2011-08-07, 21:42 ]
Yv napisał/a:
Do zobaczenia na adapciaku tudzież wieczorku zapoznawczym, jeśli uda mi się przyjechać.^^
Hej. Dołącza kolejna dziewczyna ( od początku było wiadomo, że będziemy w znacznej przewadze ) Lila, woj. lubuskie, ok. 270 km od Wrocławia. Mieszkać będę koło uczelni. W liceum byłam na profilu bio-chem, więc trochę obawiam się matmy. Chciałam zapisać się na te zajęcia z matematyki, ale jadę na adapciaka, więc raczej je sobie odpuszczę.
I też nie wiem nic o wieczorku zapoznawczym, ale chętnie się zintegruję, nawet jeszcze przed obozem.
Na imię mam Wojtek, pochodzę z LO mat-fiz. FiR to jedyny słuszny wybór, jaki planowałem już od dłuższego czasu. Jedno zgłoszenie, żadnych alternatyw i oto jestem. Mieszkał będę we Wrocławiu, bliziutko uczelni. Chętnie posłucham o wyżej wymienionym wieczorku, jestem otwarty na wszelkie tego rodzaju propozycje. Pozdrawiam
no też właśnie myślę, że w ostateczności jakoś zmieszczę po adapciaku tydzień wypoczynku ..:D i pewnie tak też będzie, bo na studia na UE z mojego miasta idę tylko ja, z mojej szkoły hm..chyba też tylko ja;). Tak więc dobrze by było kogoś poznać.
[ Dodano: 2011-08-07, 22:13 ]
no ja też byłabym za jakimś spotkaniem nawet przed Adapciakiem:P
Witam wszystkich przyszłych księgowych, biznesmenów i bizneswomen Jestem Paulina z Rawicza, 63 km od Wrocławia. Poki co chyba jako jedyna na forum skonczyłam technikum ekonomiczne ;p Miałam do wyboru UE w Poznaniu i Wrocławiu ale ostatecznie wygrał Wrocław Mieszkać będę na Gaju, na adapciaka nie jade ale na kurs sie wybieram wiec może kogoś poznam bo póki co zero znajomych
Ode mnie z miasta nie tylko nieliczni poszli studiować na UE, ale w ogóle do Wrocławia, więc Adapciak to dobry wybór. Marta, nie zastanawiaj się nawet.
A może spotkanie pierwszego września? Już nie będzie nam się źle kojarzyć ta data.. i pewnie większość ludzi będzie już we Wro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum