Inauguracja zarządzanie zf zaoczne jest 10pazdziernika a wczesniej jest odbior indeksow i legitymacji , wie ktos czy w ten dzien sa tez zajecia i czy na inauguracji obecnos jest obowiązkowa czy moze rozdanie indeksow ilegitymcji bedzie polaczone z tym bo nie wiem czy "pod krawatem" mam jechac hehehehe
rozdawanie indeksów jest po inauguracji od 9:45 do 14 bynajmniej na Magisterce na moim wydziale, zajęcia po inauguracji również mam więc raczej bez garniaka tylko nadal nie wiadomo ile zajęć, bo planu nie ma
* Studenci pierwszego roku studiów niestacjonarnych I stopnia
o inauguracja odbędzie się 10 X o godz. 13.15 w sali 2 w bud. E
o odbiór indeksów i legitymacji 10 X w godz. 9-12 w sali 212 w bud. Z
* Studenci pierwszego roku studiów niestacjonarnych II stopnia
o inauguracja odbędzie się 10 X o godz. 8.00 w sali 113 w bud. Z
o odbiór indeksów i legitymacji 10 X w godz. 9.45-14 w sali 211 w bud. Z
Wynika z tego to że na studiach licencjackich rozdanie jest przed inauguracją, natomiast na magisterskich odwrotnie. Tyczy się to oczywiście wydziału ZiF.
Niestety nie wiem czy będą zajęcia w sobotę i jeśli tak to jakie.
Osobiście zaczynam Finanse i Rachunkowość na ZiF.
Cytat:
czy na inauguracji obecnosć jest obowiązkowa
wydaje mi się że tutaj jest tak samo jak na dziennych, czyli obecność jest nieobowiązkowa, ale oczywiście na ewentualne zajęcia w jej trakcie musisz pójść (będąc na inauguracji masz usprawiedliwioną obecność na zajęciach).
Witam, mam dokaldnie ten sam problem - magisterka ( 0 informacji o planie nie wiadomo co po inauguracji ) ; \ Jesli ktos bedzie mial jakies informacje czy beda potem zajecia bylbym wdzieczny jak daj jakies inf
pozdrawiam
no właśnie szkoda, że nie ma grup... i w ogóle bez sensu bo wygląda na to że nas wywalili na ul. Borowska wie ktoś jak tam jest??
Sebo na jakiej specjalności jesteś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum