ja miałem języki od 1 smstr. Ale w planie powinniście miec to rozpisane a nie macie. Wiec nie bedziecie miec w tym smstr ;P
Generalnie języki wporzo polecam niemiecki rozsz. ;DDDD bajki i poezja - polecam ; )
Shaliq, z Bolesławca jestes ? haha IiE 1 rok i z Bolca - pozdrowienia
nie no ja ogolnie miałem 5 dni zajec zajebanych po całości wiec wiecie ... wy macie plaże jednym słowem -.-/ ;P
_________________ wciągasz koks i staczasz się jak Kate Moss.
koorde, ta. W poniedziałek idziesz na zajecia wg planu. Moze zdarzyć się tak ( wykład z anala ), że bedzie szybkie przywitanie no i juz pierwszy wykład z którego nie zrozumiecie nic
_________________ wciągasz koks i staczasz się jak Kate Moss.
A co do spotkania to jest jakaś godzina i miejsce wybrane? ;]
Jezu właśnie umówmy się na konkretny termin a nie tak jakoś kurde dziwnie. Wydaje mi się, że sobota jest chyba najlepszą porą. Pójdziemy jak Polacy do jakiegoś spożywczaka kupimy co mamy kupić. Skonsumujemy to w jakimś dogodnym miejscu. Zapoznamy sie i jakos będzie
Hej wszystkim Widze ze tutaj nie dotarla jeszcze informacja z facebooka, a wiec ustalone jest spotkanie dzisiaj o 16.30, wlasnie pod budynkiem Z od strony kampusu. Do zobaczenia
o 15:30 dnia 24.09 spotykamy się pod budynkiem Z, to ten największy budynek z napisem "Uniwerek ekonom we Wro" od strony kampusu. Tam są schodki i tam się spotykamy. Do zobaczenia kierunkowi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum