Wysłany: 2011-07-24, 09:19 Informatyka w Biznesie. 2011-...
Hej, hej, ; ))
Zapraszam do tematu przyszłych studentów Informatyki w Biznesie. Proponuję porozmawiać tu, jeszcze przed rozpoczęciem roku akademickiego, w końcu od 28 września będziemy widywać się codziennie. ; )P
Może uda zorganizować "integracyjne" spotkanie.
Napiszcie coś o sobie, skąd jesteście, gdzie będziecie mieszkać(ul.) oraz na jakim profilu byliście w szkole średniej, mam nadzieję, że trochę lepiej się poznamy. ; )
Idę na IwB, w sumie dlatego, że BI nie wypaliło, ale w sumie się cieszę. Jestem z Praszki, mieszkać będę najprawdopodobniej w akademiku (Ślężak), w średniej byłem na profilu mat-inf.
A czy Zarzadzanie na ZIF ma juz swoje wlasne forum czy nie?
Bo widze, ze IwB ma, FiR ma, a u nas nic.
było przez rok, ale nie korzystali ludzie z niego, więc nie sądzę żeby było warto.
ale polecam każdej grupie (przydział będzie podany póóóźniej) założenie osobnej grupy dyskusyjnej (co jednocześnie bedzie pełniło funkcję maila grupowego - ale znacznie lepsze jest)
bo najlepsze jest forum globalne, gdzie stududenci tego samego kierunku z różnych lat uczestniczą, ale jak wy zakładacie to już to odpada. nie liczcie ze starszym bedzie sie chcialo zakladac konta zeby wam cos odpisac. a na maila szybciej już wam odpisza
Jestem Mariusz. Studiuje już infe na PWR 4. rok, na IwB przyszedłem z ciekawości... Zobaczymy jak będzie. Mieszkam we Wro i jestem pozytywnie nastawiony na wszelkie integracje. ;-)
Jestem Mariusz. Studiuje już infe na PWR 4. rok, na IwB przyszedłem z ciekawości... Zobaczymy jak będzie. Mieszkam we Wro i jestem pozytywnie nastawiony na wszelkie integracje. ;-)
bo najlepsze jest forum globalne, gdzie stududenci tego samego kierunku z różnych lat uczestniczą, ale jak wy zakładacie to już to odpada. nie liczcie ze starszym bedzie sie chcialo zakladac konta zeby wam cos odpisac. a na maila szybciej już wam odpisza
wtedy my sie zarejestrujemy na ich forum i zapytamy o co bedziemy chcieli zapytac. jak oni beda chcieli sie zarejestrowac, to sie zarejestruja.
ps. jaki jest adres forum FIR ZIF 2010 albo 2009?
_________________ Forum Finanse i Rachunkowość 2011 na ZiF :: http://fir.sytes.net
Wydział: ZF
Wysłany: 2011-07-24, 20:16
dzien dobry Praszka, Praszka, jesli jest to ta, o której myślę, a na to mi wygląda to też prawie po sąsiedzku mieszkam, bo Dobrodzień Wybieram sięna adapciaka - moze ktos z Was tez zamierza sie zapisac??
No niestety, ja pracuję do 30ego września więc ADAPCIAK nie dla mnie.;<
łał, nieźle się nas nazbierało. super, fajnie.
widzę, że tu trochę weteranów, starszyzny, hehe. P
Sidek Dobro... jest ode mnie 30 km, Praszka jest na środku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum