Wysłany: 2011-09-26, 12:28 Języki i wf dla II stopnia
Próbowałam się dodzwonić do dziekanatu ale graniczy to z cudem, więc może tu mi ktoś pomoże. Mianowicie, jak wygląda sprawa wfu i języków obcych na studiach II stopnia? Na stronce SJO nie znalazłam nic na ten temat, poza tym że studenci ZiF mają język w sem. letnim. Czy dotyczy to tylko licencjatów? No i WF, na stronce SWFiS jest coś, że zapisuję się studenci III, IV i V roku. No i pytanie, czy to obejmuje też studentów II stopnia? Nie wiem jak jest tutaj, ale na mojej poprzedniej uczelni co innego mieli ci co szli starym trybem studiów i byli na końcowych latach a co innego mieli ci ze studiów II stopnia. I teraz nie chcę żadnej wtopy, że miałam się zapisać na język czy wf a tego nie zrobiłam.
_________________ There are so many people out there who will tell you that you can't. What you have to do is turn around and say "WATCH ME!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum