Wysłany: 2007-08-30, 19:18 kobiety..... jaki wf wybrać najlepiej?
tak wiem,że to zależy od tego jak będę mieć plan i w ogóle...ale ogólnie mam ochotę na siatkówkę...uwielbiam w nią grać.. choc nie wiem czy nie mój poziom sie ostatnio nie obniżył.... uwielbiam się ruszać i od spotrtu nie stronię... cięzko jest sie ewentualnie dostać na te zajęcia? a jeśli nie to co lepiej aerobik czy siłka? jak się ma to wszystko do zaliczeń..znaczy co trzeba zaliczać na siłce np czy aerobiku? a jeśli ktoś był na siatce to uśmiecham się ładnie o dokładniejsze info blesss
_________________ heyah banana trele morele banany i inne pomarańcze blesss
Z tego co piszesz to tylko siatka i kosz są na ae;P Bo tańce to tylko dla wybrańców z super wysoką średnią, a łyżwy zlikwidowali dwa lata temu, chociaż mogliby otworzyć w sumie sekcję znów:)
A tak poza tym to nic zaliczać konkretnie nie trzeba na zajęciach, liczy się tylko obecność.
A moze sie ktos bardziej orientuje co bedzie z basenem?? Moze jest szansa, że jeżeli nie zdążą wyremontować tego co był zawsze to będzie sie korzystać z jakiegoś innego basenu??
ja zawsze chętna no i przedewszytkim z facetami,bo od nich można się czegoś jeszce nauczyć i czuć,że się gra przedewszystkim... bo nie z wszzystkimi kobitkami tak można... niektóre to ciapy,które nie potrafią uderzyć.... niestety...a ja lubię czuć po meczu,że grałam, a nie tylko poodbijałam mnie ostatnio też spadło na sile uderzenia..ale popracuje troche i wrócę do formy
madzia_ves napisał/a:
Ja idę na kosza
nie cierpie kosza... brrrrrrr.. dla mnie z zespołowych istnieje przedewszystkim SIATKA:D:D:D:D:D i ręczna,gdyż lubię pośmigać na bramke :D:D
Cytat:
ja tam bym mogła chodzić poza wf-em na łyżwy normalnie tylko musiałoby się znaleźć miejsce w akademiku na moje hokejówki
też śmigam na hokeyach wygodniej mi
ale niestety ostatnie się hmm rozwaliły (nie pytać jak):P
Cinek napisał/a:
Bierz silke! Nikt Ci w akademiku nie podskoczy i zawsze bedziesz pierwsza w kolejce z praniem muaha!
_______
ta pranie praniem ale muntantem byc nie chcę:P na siłce to same nudy nie??? na aerobiku chyba się coś dzieje przynajmniej i zdecydowanie wole się ruszać niż "pakować":P
_________________ heyah banana trele morele banany i inne pomarańcze blesss
Ostatnio zmieniony przez rastasienka 2007-08-31, 20:09, w całości zmieniany 1 raz
Wydział: NE
Wysłany: 2007-08-31, 23:09
no w hokejówkach jeździ się o wiele wygodniej- przynajmniej mi jak byłam mała to tylko na figurówkach zwykłych jeździłam a jak chciałam kupic plastikowe to nie było mojego rozmiaru, a że się napaliłam to wzięłam w ciemno hokejówki mimo, że nigdy wczesniej ich na nogach nie miałam i... bardzo miło się zaskoczyłam- jeździ się stabilnie i fajnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum