renfri, przelewasz w październiku, do 10tego bodajże. No i pamiętaj o tym, żeby mieć kasę za te dni września, przez które będziesz mieszkała od razu przy kwaterowaniu.
renfri, przelewasz w październiku, do 10tego bodajże. No i pamiętaj o tym, żeby mieć kasę za te dni września, przez które będziesz mieszkała od razu przy kwaterowaniu.
Z tego co mówiła Pani w dziale DS, z tego co zrozumiałam (mam nadzieję, że poprawnie ), kaucja jest jednocześnie opłatą za te pierwsze dni września i żeby wziąć koniecznie ze sobą dowód wpłaty
Mi za to Pani powiedziała, że za październik zapłacę stówkę mniej... . Z tego co wiem 1 nocleg kosztuje 15 zł. Kwaterowanie jest od 23.09. Za noclegi do końca września (zakładając, że ktoś się wprowadzi 23) wyjdzie 105zł.
Wydaje mi się, że można i tak, i tak. Wszystko jest do dogadania. Najwyżej się Pani piątaka da i potem za październik zapłaci całą kwotę.
Poza tym... co to za różnica .
Myślałem nad tym. Warunki co prawda mam, bo kumpel z polibudy wynajmuje całe mieszkanie dla siebie na Komandorskiej i mógłbym tam "przezimować", ale z drugiej strony warto byłoby poznać współlokatora, mieć bezpośredni kontakt z ludźmi z roku, poznawać studenckie życie już od września itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum