Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2009-07-20, 16:31 Ludzie pomozcie
Mam pytanie czy progi pkt z drugiego naboru mogą się podwyższyc. bo dzwonilem do dzialu rekrutacji bo mialem potwierdzić złożenie dokumentów i ona mi mowi ze nie jestem na pewno przyjety i decyzja bedzie ogłoszona 30. normalnie nie wiem co robić mam o 5 pkt wiencej niz wynosi 2 próg pkt i nie wiem czy moga mnie odrzucić
prosze o szybka odpowiedz
Wysłany: 2009-07-20, 16:33
Mogą Cie odrzucic, niestety tak to jest zrobione, że wszystkiego się dowiesz 30stego. zależy to od ilości chętnych z listy rezerwowych i ilości wolnych miejsc czy sie dostaniesz czy nie.
nie wiem jak na innych kierunkach, ale jak składałem papiery na BSiF to Pani Olga powiedziała mi, że decyzja będzie 30.07 ale to tylko formalność i powiedziała cytuje "jest pan już studentem" może to tylko na tym kierunku bo on rządzi się trochę inną rekrutacją, ale nie wiem...
Wysłany: 2009-07-22, 19:39
lol prog na moj kierunek 22 został obniżony
Boże mam złe przeczucie nie wiem czemu starzy lataja po chacie ze jak sie na studia nie dostane to bede jebał w fabryce bo onie nie beda utrzymywac pasozyta ;p moze sie to wydawac troche głupie ale jestem znerwicowany strasznie ostatnimi czasy
Wydział: NE
Wysłany: 2009-07-22, 22:38
chyba wszyscy nadal sie denerwują;D ja we wtorek zrezygnowałam z jednego kierunku na ktory juz bylam przyjeta na rzecz 2 rekrutacji wiec tez ogromne ryzyko. ale mam nadzieje ze sie dostane bo ten wrocław strasznie mi sie wczoraj spodobał ;D Bądzmy dobrej mysli ;DDDD
_________________ Mam marzenie i doskonale wiem co z nim robić,
systematycznie rzucam sobie kłody pod nogi.
i z radością odwlekam realizacji termin,
w końcu o czym miałabym marzyć gdyby kiedyś ktoś je spełnił..
Wysłany: 2009-07-24, 20:57
hej mam jeszcze jedno pytanie jezeli zarejestrowalem sie tylko na jedna rekrutacje na 1 kierunek to moge poprosic aby przeniesiono mnie na inny czy istnieje taka mozliwosc?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum