kokoko i jj09: przypuszczam że jesteśmy razem w grupie xD A co do wątpliwości, to wygląda na to, że nikt nie ma pojęcia gdzie te zajęcia mają się odbyć ^^
no właśnie ja z wami jeszcze nie jestem, ale chce być bo chcę zmienić grupę, bo piątek 9-10.30 mi nie pasuje... mam nadzieję, że nie będzie problemów
btw: a tak w ogóle to w jakim budynku mamy zajęcia?:D
btw: a tak w ogóle to w jakim budynku mamy zajęcia?:D
Zależy które xD Informacje, gdzie mamy większość zajęć można odczytać z planu http://dev.ae.wroc.pl:3000/guest/index.php Przy większości przedmiotów widnieje symbol budynku i numer sali.
Ale nie mam pojęcia gdzie mamy zarządzanie i niestety nie mogę ci pomóc xD Już widzę jutrzejszy dzień - mnóstwo pałętających się pod nogami "świeżaków" (włącznie ze mną, która nie ma najmniejszego pojęcia o uczelni ) zagubionych w czasie i przestrzeni
No ładnie właśnie się dowiedziałem, że zajęcia już jutro Ale mam pytanie dlaczego na stronie głównej ue.wroc jest napisane, że inauguracja odbędzie się 2 października o godzinie 12?
Kaathia2...wreszcie ktoś z wieczorowych i to jeszcze mojego kierunku, otóż plan jest, ale mnie bardziej interesuje kiedy pierwszy raz pojawiamy się na uczelni ?
jak dzownilem do Pani z dziekanatu to otrzymalem informacje ze w czwartek o godzinie 15 mamy inauguracje, pozniej normalnie zajecia ( tez jestem wieczorowy - msg)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum