Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-24, 12:02
Hej, post trochę z innej beczki, ale nie mniej przyjemny. Proponuję umówić się na jakąś wcześniejszą integrację, np 25-26 września, w jakimś fajnym klubie, bo przecież warto się poznać. Proponuję "melanż", 26.10 o 19.
Hej, post trochę z innej beczki, ale nie mniej przyjemny. Proponuję umówić się na jakąś wcześniejszą integrację, np 25-26 września, w jakimś fajnym klubie, bo przecież warto się poznać. Proponuję "melanż", 26.10 o 19.
W klubie jeszcze żadna integracja nigdy nie wyszła ...
Bylem w tamtym roku na kilku i muszę powiedzieć że najlepiej to wychodziło w pubach, np. w Włodkowica 21.
_________________ Manga never dies.. // who cares!
26 to dzien pierwszych zajęc? To dobry czas na spotkanie bo pewnie wszyscy juz będą we Wro;)
a tak w ogóle wiecie może kiedy i jak dowiemy się w jakiej grupie jesteśmy?;p
Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-25, 08:27
Zajęcia zaczynają się 27.09, więc zapewne w tym dniu wszyscy już będą. Nie wiem czy lepiej jest coś zorganizować w ten ostatni weekend przed zajęciami czy potem. Najważniejsze ( chociażby w moim przypadku ) to ogarnąć komunikację miejską, aby dotrzeć do klubu, pubu, czy innego miejsca, w którym będzie odbywać się integracja
hej .. jestem "nowa" na forum ,wogóle nie miałam pojęcia że coś takiego istnieje .. zdążyliście się pewnie tutaj nieźle zadomowić przez te kilkanaście stron.. no ale! do rzeczy ..ja np bardzo jestem za integracją ;>!
Liścik doszedł I jak zwykle lubią mieszać
30 Immatrykulacja i wręczenie indeksów a w dniach 22-24 studencki zobowiązani są załatwić sprawy formalne tzn. odbiór indeksu, legitymacji studenckiej i książeczki zdrowia studenta.
To jak oni mają zamiar mi wręczyć indeks skoro pisze że trzeba go odebrać w dniach 22-24 ? XD
ehhh... bo to jest tak, że na immatrykulacji tylko wybrańcy otrzymują indeks - jakieś 20 osób, a cała reszta odbiera sobie w dziekanacie. Czyli jak nie dostałeś/-aś info, że odbierasz indeks na uroczystej immatrykulacji to odbierasz go sobie w dziekanacie w wyznaczonych dniach lub jak nie chce Ci się stać w kolejce, a nie potrzebujesz legitymacji, żeby np. mieć zniżki to można potem
a co do rozpoczęcia roku zawsze na UE było tak, że rozpoczynamy we wrześniu wcześniej niż wszyscy, ale plusem jest to, że mamy wakacje wcześniej niż wszyscy
Hejka, wrócę jeszcze raz do tego tematu z legitymacjami. Czyli w inny dzień mogę spokojnie odebrać te wszystkie dokumenty? Bo szczerze mówiąc nie chce mi się specjalnie 22 jechać po legitymację, mieszkam dość daleko i przyjechałabym na weekend najchętniej . I wtedy na wszelkie imprezy integracyjne się piszę!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum