Wydział: NE
Wysłany: 2010-08-26, 11:50
Legitkę i indeks można odebrać każdego innego dnia, ja udam się po nie 27 września. Dzwoniłam specjalnie w tej sprawie do dziekanatu, pracujące tam kobiety powiedziały, że nie ma najmniejszego problemu.
Legitkę i indeks można odebrać każdego innego dnia, ja udam się po nie 27 września. Dzwoniłam specjalnie w tej sprawie do dziekanatu, pracujące tam kobiety powiedziały, że nie ma najmniejszego problemu.
Dzięki za informacje . To świetnie, teraz będę spać spokojnie . I pewnie zrobię tak jak Ty, odbiorę papiery w pierwszy dzień zajęć
Wysłany: 2010-09-16, 12:28
Hej Chciałam się dowiedzieć jak dużo osób wybiera się na dni adaptacyjne? Ja niestety nie będę mogła się na nie wybrać, ew. 26.09 i bardzo żałuję z tego powodu.
ja pomyślę, jak juz zjadę do wrocławia, w sumie zamieszkam w akademiku zaraz obok uczelni, więc byłoby szczytem lenistwa, gdybym się nie wybrała
A ktoś z Was może zna plan tych Dni? Można gdzieś to znaleźć? Chodzi mi o takie konkrety typu o której godz i gdzie w sobotę..Chętnie wzięłabym udział . I jeszcze jedno pytanko, wiecie już w której grupie jesteście? Można to sprawdzić przez neta?
Wysłany: 2010-09-29, 15:12
U mnie było tak, że był podział mniej więcej po połowie- wg kolejności alfabetycznej. Pierwsze laboratorium będzie miała grupa A jakoś pod koniec października, bo najpierw musimy mieć wiedzę teoretyczną z wykładów, aby coś ogarnąć na ćwiczeniach/laboratorium. Tak to mniej więcej wygląda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum