Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-19, 22:25
rysieńka napisał/a:
no pewnie nie, co zmienia faktu, że fajnie by było gdyby to jednak płeć męska dominowała
Tak. Jestem za! xD
Oł jea! Obniżyli próg. Czyli ma msg jest teraz 145, a ja mam 158, czyli bosko! W czwartek jadę składać dokumenty.
Trzymam za wszystkich kciuki i wy za mnie trzymajcie - żebyśmy się wszyscy spotkali w październiku!
Bez takich czarnych scenariuszy proszę ;d
Jakeer, coś mi mówi, że w tej grupie będziesz czuł się jak pan i władca, bo chcąc nie chcąc, zawsze trafiam na grupę ze zdecydowaną przewagą części żeńskiej. Może uda nam się nie pozabijać o męskiego rodzynka ;PP
No mam nadzieję że się spotkamy w tej samej grupie ^_^
Na ZIFie są grupy według województw + w każdej grupie kilka osób z Wrocka. Nie wiem jak na NE, ale albo tak samo, albo alfabetycznie. Na pewno nie według punktów lub języków. Języki i tak są zazwyczaj w tym samym czasie dla wszystkich, więc to nie jest problem.
Też mam taką nadzieję, choć z tego co widzę nie za dużo tu facetów, a szkoda:(
Co prawda przy składaniu papierów jak zapytałam o to, czy są same kobiety, zapewniono mnie ze facetów jest tylko ciut mniej i że na pewno sobie kogoś znajdę ^^
i tak pewnie trafie do grupy z samymi laskami;p
Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-20, 17:57
ja jestem na H jak nic ;d i nie rozpaczajcie już tak na temat kolesi w grupie, żeby sobie nie pomyśleli że to jakieś desperatki ;p
Tribe, jak dzisiaj byłam to kobieta powiedziała, że ostateczne wyniki będą 30, ale jak masz ok 20 pkt ponad obecnym progiem, to dostaniesz się bankowo [;
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-07-20, 20:27
też dzisiaj byłam. ja mam 7 pkt nad progiem. generalnie babka powiedziała mi, że powinno być dobrze. ogólnie bardzo sympatyczna. mam nadzieję, że będzie dobrze i że obniżą jeszcze progi - moja i wasza sytuacja będzie pewniejsza.
ciekawe czy kogoś z Was widziałam dzisiaj ;>
a no i w ogóle jest tu ktoś z Was chociaż z łódzkiego ;> bo z tego co słyszę ludzie przybywają na UE z bardzo odległych od wrocka punktów na mapie.
A ja mam pytanie, najlepiej do studenta MSG wyższego roku:
Mianowicie wg. planu umieszczonego na stronie głównej UE, to na MSG nie ma matematyki. Zgadza się to?
A ja mam pytanie, najlepiej do studenta MSG wyższego roku:
Mianowicie wg. planu umieszczonego na stronie głównej UE, to na MSG nie ma matematyki. Zgadza się to?
ha! to się zdziwisz, na bank jest, tak przynajmniej do pochodnych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum