To ja mogę do Was dołączyć i będziemy się integrować już w 3 Widzę, że jesteśmy w tej samej sytuacji, ja właśnie dzisiaj przeniosłam papiery na zaoczne, bo na dzienne się nie dostałam. No to próbujemy za rok!
Ja miałam 151 punktów i dzisiaj w dziekanacie mi powiedziała, że troche mi zabrakło. Nic więcej nie wiem, myślę,że z 2 więcej by wystarczyły. No, ale trudno, bez sensu tylko, że zrobili nadzieje i kazali przynieść papiery;p
Nie zeby bylo ze mna cos nie tak. Mialem leciec do USA od razu po lo, ale plan nie wypalil. Oparlem sie jedynie na podstawowych przedmiotach. Wynik oszalamiajacy nie jest. Ale wole pojsc na zaoczne i zrobic ta srednia, a za rok na dzienne sie przeniesc;P Przynajmniej rok nie przepadnie. Zaraz zrobie oplate (rekrutacja do 18?) i bede czlonkiem MSG ;P Witajcie ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum