Wydział: NE
Wysłany: 2010-09-12, 00:07
Wiecie co.... po roku przenosza na dzienne jedynie kilka osob (razem z wieczorowych i zaocznych) do 10 góra (bywaly nawet tylko 4).... także nie napalajcie się tak że wszystkich przeniosą i nie piszę tego po złości, żeby nie było... pozdro
Wysłany: 2010-09-12, 01:39
może po złości nie , ale lekko Twe słowa dołują wiec daj sobie pożyć bynajmniej w świadomości przeniesienia. poza tym w dziekanacie powiedzieli mi że nie ma żadnego problemu z przeniesieniem jeśli tylko będę miała ochotę i wystarczającą średnią Także co człowiek to opinia pozdrawiam również!
No rzeczywiście każdy mówi inaczej o tym przenoszeniu sie, ale co tam zyjmy nadzieja, ze sie uda, przynajmniej bedziemy mieli wieksza motywacje do nauki;p
[ Dodano: 2010-09-12, 23:39 ]
aha Kachi pytalas kiedy sie przenosze do Wroclawia. Nie bede tam mieszkac na stale. Bede dojezdzac w weekendy, mam 80km do Wroclawia wiec nie jest tak zle;p ale jakbysmy sie mieli robic jakies spotkanie integracyjne to nie ma sprawy, dotre na pewno;)
mam prace tu gdzie mieszkam, wiec nie palilo mi sie do wrocka xD ale biarac pod uwage moj temperament i chec integrowania sie, obawiam sie, ze spedzanie czasu w domu bedzie mordega ^^ rozejrze sie zaraz w necie jak z praca i mieszkaniem, a potem hop do wielkiego swiata
Wysłany: 2010-09-13, 18:11
yhy yhy ;d no to spoko. a właśnie z integracją jakąś trzeba coś pomysleć fajnie byłoby sie przed rozpoczeciem zobaczyć coby potem za drętwo nie było;dd
[ Dodano: 2010-09-13, 18:12 ]
A z pracą to są wolne miejsa tam gdzie ja zaczynam w CCIG;d jako tlemarketer za dużo nie płaca ale atmosfera fajna ;d
Wysłany: 2010-09-15, 15:45
No coś nie bardzo z tą integracją, chyba nie chcą się z nami integrować;d Roksanie nie pasuje a Kinga mi nie odpisuje nooo dziewczęta ;d jak wam nie pasi to moze piątek?;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum