Wysłany: 2011-08-09, 19:36 MSG zaoczne II stopnia 2011-2013
Hej!
Biorąc przykład z innych zakładających wątki swojego kierunku, zapraszam przyszłych studentów MSG.
Dobrze jest poznać się jeszcze przed zajęciami.
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-08-10, 13:05 MSG zaoczne II stopnia 2011-2013
Witam:).
Na razie jestem (można powiedzieć) kandydatką na MGS, ponieważ nie zdecydowałam jeszcze jaką uczelnie wybrać i dlatego prosiłabym o jakieś opinie o uczelni, kierunku, itp.
Z góry dziękuję i pozdrawiam .
Mnie bardziej jak sam kierunek interesuje specjalność: Zarządzanie projektami i funduszami strukturalnymi UE. Jeśli nie zbierze grupa 25 osób to prawdopodobnie przeniosę się na FiR.
asiaca a nad jaką uczelnią i kierunkiem się jeszcze zastanawiasz?
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-08-10, 14:20 MSG zaoczne II stopnia 2011-2013
Ja zastanawiam się nad gospodarowaniem nieruchomościami na WSB, no i też nad zarządzaniem projektami i funduszami na UE. Wiem, że pod względem prestiżu to oczywiście UE, ale też patrzę na kierunek, no i nie wiem co wybrać.
Początkowo też zastanawiałam się na WSB, wiem że dużo osób po mojej uczelni się tam wybiera, ale jednak wybrałam UE. Mam nadzieję, że to będzie dobry wybór.
@ Karola.
też chciałam iść na MSG Zarządzanie projektami i funduszami strukturalnymi UE, nie wiedziałam że mogą tego nie utworzyć;/ a taka fajna specjalność... eh. pani z dziekanatu poinformowała mnie kilka dni temu, że do końca dnia musze odpowiedzieć na co się przenoszę z tym, że jeśli chodzi o inne kierunki to wielkiego wyboru nie miałam, bo mogłam tylko tam gdzie jest miejsce a na Zarządzaniu i FiR po jednej specjalizacji miałam do wyboru ponoć. A więc zostałam przy MSG biznes miedzynarodowy, bo lepszej opcji nie widziałam... mam nadzięję, że to też będzie ciekawe;)
Ja przy rekrutacji zapytałam, co jeśli nie otworzą specjalności. Wiedziałam z czym mogę się liczyć. Gdy już byłam pewna, że nie otworzą specjalności, zadzwoniłam do dziekanatu, napisałam pismo do prodziekana i przeniosłam się na inny wydział. "Cierpiałabym" pewnie na tym biznesie międzynarodowym
Ale podejmować decyzję pod presją, do końca dnia... masakra...
A jeśli chodzi o fundusze strukturalne możemy iść na podyplomówkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum