Wysłany: 2009-10-10, 18:36 MSU I rok ZIF Zarządzanie, zaoczne, gr. 5!!
MSU rok I Wydział ZIF kierunek Zarządzanie, studia niestacjonarne, Grupa 5!!
Poszukuje dwóch osób z gr. 5, które chciałyby się przenieść do gr. 10 oraz jedną osobę, która wyrażałaby chęć przejścia do gr. 9.
Jeśli ktoś by chciał proszę o kontakt... pozdrawiam
nie wiem czy jest sens zamian grup, bo grupy i tak są jakieś dziwne, nie są ułożone specjalizacjami tylko jakoś losowo więc i tak mogą one być zmienione w drugim semestrze pod specjalizację
Znajomi prosili o przydział do jednej grupy a tu nagle wszystkich rozrzucono po każdej grupie. Nie jest to podział wg specjalności ani wg nr indeksów jak i nie wg nazwisk.
Być może nastąpił CASTING wg fotografii studentów
Jak Wasze wrażenia po pierwszym zjeździe?
Moim zdaniem to każdy z nas widziany jest jak 10 000 zł i liczy się ilość a nie jakość. Sale są mało komfortowe, przydział do sal beznadziejny. Ćwiczenia na ul. Borowskiej... poraźka!
Posiadacie jakieś informacje na temat notatek z pierwszego wykładu z Koncepcji zarządzania?
wiem, że ludzi ode mnie z grupy dostali się na ten wykład, ale czy coś mają to nie wiem.
Sale są jakie są wszyscy tak mają po prostu na UE nie ma za wiele dobrych sal
o ćwiczeniach to się nie wypowiadam, bo w zimie to nie będzie przyjemne łazić tam
podział grup to jak już mówiłem losowanie albo nie wiem co xD
dokładnie, sama się wiele razy zastanawiałam według jakiego kryterium były dobierane osoby do grup casting całkiem możliwy... no cóż jeśli chodzi o sale to moja poprzednia uczelnia (zaznaczam państwowa!) wygląda o wiele wiele lepiej niż UE... a budynek C to chyba nie trzeba komentować..
obawiam się Borowskiej był ktoś zbadać teren?
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2010-04-26, 19:49
Sebo, Cześć zastanawiam się nad rozpoczęciem tych studiów (myślę o specj. zarządzanie projektami) proszę o Twoją opinię nt studiowania na tym kierunku, czy mocno trzeba zakuwać, jaki przedmiot sprawia trudności i czy dużo jest matmy?
Z góry dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum