Czy potrzebne jest podanie o rozłożenie na raty opłaty semestralnej? Jak dzwoniłam pani powiedziała, że tak, tyle że gdzieś tu przeczytałam że nic takiego nie potrzeba. Trochę dziwnie to zrobili bo dziś dopiero dostałam potwierdzenie listownie że się dostałam a kasę trzeba przelewać do 15. Jak to z tym jest, może ktoś mi powie
Wydział: NE
Wysłany: 2009-08-06, 19:45
jak chcesz płacić w ratach to po prostu przelej im do 15 sierpnia tą pierwsza rate ( 500zł?) i zachowaj kwit że przelałaś, na pewno później będzie Ci do czegoś potrzebny i o żadnym podaniu nie słyszałam ...
też dzwoniłam w tej sprawie. Powiedziano mi, że umowy będą podpisywane dopiero jak będę już pełnoprawną studentką, gdy będę przyjęta. Gdy dzwoniłam miałam już pewność i potwierdzenie, że mnie przyjęli ale pewnie tej Pani chodziło o to, że będą podpisywane w październiku i jak wpłacę kase. Nic innego mi nie przychodzi do głowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum