elektroniczna legitymacja studencka to nic innego jak plastikowa karta wielkości dowodu osobistego przynajmniej mieści się w portfelu bez problemu bo te klasyczne papierowe są tak wielkie :] natomiast czy trzeba złożyć wniosek to nic mi o tym nie wiadomo
Czyli rozumiem, że teraz dostaniemy klasyczną legitymację studencką, a żeby dostać elektroniczną trzeba złożyć wniosek? (Mam jednak nadzieję, że źle wywnioskowałam )
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-09-14, 14:43
Jestem z NE. Dostałem list i gdzieś go zgubiłem. Mówicie że wpłacacie 17 zł ale nie wiem czemu mi sie wydaje że to było 21 zł. Jest tu ktoś z NE kto mógłby mi pomoc??
Jestem z NE. Dostałem list i gdzieś go zgubiłem. Mówicie że wpłacacie 17 zł ale nie wiem czemu mi sie wydaje że to było 21 zł. Jest tu ktoś z NE kto mógłby mi pomoc??
Na wydziale nauk ekonomicznych na kierunku Finanse i Rachunkowość opłata wynosi 17 zł według listu, który otrzymałem.
Na wydziale nauk ekonomicznych na kierunku Finanse i Rachunkowość opłata wynosi 17 zł według listu, który otrzymałem.
sie pogubilem juz z ta legitymacja bo ktos pisal ze trzeba zlozyc wniosek o wydanie elektronicznej, a ktos pisze ze jest w standardzie. wiec moze ktos konretnie napisac w jednym poscie, czy trzeba zlozyc wniosek, gdzie i czy jest jakis limit czasowy na ewentualne skladanie wniosku?
Do tej pory było tak, że każdy musiał wypełnić wniosek o legitymację.
Być może teraz Uczelnia to zautomatyzowała, chociaż szczerze w to wątpię.
Wnioski wypełniało się na początku roku akademickiego + opłatę.
Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-14, 20:56
dzizz, napiszcie po prostu na początku roku wniosek o wydanie legitki, wzor jest na stronie. Zanieście do dziekanatu, potem wam starosta zbiorczo weźmie je i porozdaje. nie, nie ma innej legitymacji niz elektroniczna. Nie ma żadnego limitu czasowego.
eeee ja nie pamiętam żebym jakikolwiek wniosek pisała, jak składalismy przez internet wnioski o przyjęcie, to tam chyba coś było, ale tak żeby specjalnie na legitkę to nie
_________________ "Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy"
Hugo
eeee ja nie pamiętam żebym jakikolwiek wniosek pisała, jak składalismy przez internet wnioski o przyjęcie, to tam chyba coś było, ale tak żeby specjalnie na legitkę to nie
Też mi się wydaje, że rocznik 90 nie musiał wypełniać żadnych wniosków.
_________________ Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
And the reds go marching on, on, on.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum