na indywidualne konto podane przy rekrutacji powinnaś to zrobić z tego co wiem... chyba 21 zł jeśli się nie mylę.
No a w tytule przelewu indeks + legitka, czy coś takiego
Przemek może jesteś na studiach niestacjonarnych i dlatego Ci jeszcze list nie przyszedł? Na zaocznych są inne terminy ponieważ rekrutacja trwa z tego co pisze na stronie, aż do 18 września. I chyba nawet Ci co już się dostali w tym pierwszym terminie dostaną listy później niż osoby ze studiów stacjonarnych. Przynajmniej tak mi się zdaje. Zresztą nie jestem pewien czy opłaty za indeksy itp. nie były zawarte już w pierwszej opłacie czesnego, którą trzeba było wpłacić do 15 sierpnia (po wpłacie na koncie rekrutacyjnym pojawił mi się numer albumu, a wcześniej go nie było). Ale raczej pewnie nie .
Skrzynka sprawdzona, niedawno wróciłem z wakacji i tylko kody aktywacyjne z banku przyszły, na koncie rekrutacyjnym witają mnie jako studenta, tak samo powiedziała do mnie miła pani przy składaniu dokumentów... czego chcieć więcej?
Noo, nareszcie mam list, okazało się że listonosz nie wrzucił awizo i dopiero powtórne zawiadomienie po tygodniu od dojścia przesyłki pojawiło się w mojej skrzynce. Nie ma to jak nasza poczta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum