Jeszcze nie dostałem decyzji o przyjeciu na studia niestacjonarne a na stronie jest napisane ze czesne trzeba wpłacić juz do 15 sierpnia pierwsza rata...jezeli nie dostałem jeszcze tej decyzji o przyjeciu to mam normalnie wplacac czy czekac cierpliwie na decyzje????
http://www.ue.wroc.pl/rekrutacja/2988/oplaty_za_studia_niestacjonarne.html
Osoby rozpoczynające studia wnoszą pierwszą opłatę do 15 sierpnia (przy rekrutacji na semestr letni do 10 lutego), a osoby przyjęte po tym terminie - niezwłocznie.
Jak wyżej, wpłacasz w momencie gdy zostaniesz oficjalny przyjęty na studia.
Cytat:
dokumenty juz dostarczylem dawno no to czekam na decyzje dzieki i pozdrawiam
Zapisałeś się na Informatykę i Ekonometrię? Pewnie dlatego nie dostałeś jeszcze potwierdzenia ;p Kolega tam właśnie chciał iść, jak składał papiery na początku sierpnia to powiedziano mu że nie wiadomo czy kierunek zostanie otwarty ponieważ jak na razie jest 8 osób które złożyły dokumenty. Wczoraj dzwonił na UE i powiedziano mu że jak dotąd jest tylko 11 osób, a decyzja o otwarciu będzie podjęta na jakiejś radzie która ma być w okolicach 6 września. Oczywiście jeśli nie otworzą kierunku będziesz mógł się przenieść na inny kierunek na ZF bez dodatkowych kosztów. Ogólnie ciemno widzę szanse na otwarcie tego kierunku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum