widze ze jest juz plan zajec dla zaocznych ,a kiedy bede wiedzial w ktorej grupie jestem?? wlasciwie dla kazdego plan jest taki sam ale grupe chcialbym znac a i jeszcze jedno czy pozniej bedzie co stakiego ze bede musial sam zapisywac sie na przedmioty czy to oni sami ukladaja dla kazdego plan ??? dzieki i pozdrawiam
Mam podobny problem do Ciebie :-)
Szukam podziału na grupy i nic nigdzie nie ma...
Zadzwonie do dziekanatu dzisiaj ale czy ktoś mi odpowie to już inna bajka...
Wiecie może na jakiej ulicy zaparkowac samochodem?
sądzę, że z podziałem na grupy jeszcze poczekamy bo rekrutacja jest do soboty i chyba nie przypadkowo nam zrobili na pierwszym zjeździe same wykłady...
Dzwoniłem do dziekanatu i otrzymałem informację, że podział na grup będzie dostępny na stronei wydziału jutro po południu (jeśli się to uda) lub w sobotę przy dziekanacie.
Pani powiedziała mi, że lista grup nie jest nam potrzebna z tego względu iż mamy same wykłady w sobotę więc już mamy odpowiedź na wszystko
Ogólnie obsługa dziekanatu jest bardzo miła i pomocna więc poradzimy sobie!
Jest ktoś na specialności Zarządzanie strategiczne w biznesie??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum