A to wpływa jakoś na nasze plany zajęć? Te tygodnie parzyste i nieparzyste? Bo za bardzo nie wiem o co chodzi.. Tzn domyślam się, że jakoś na plan wpływa ale za bardzo nie mam pojęcia jak, bo skoro mam plan to wydawało mi się, że mam już wszystko, a tu jednak blondynka kolejnej rzeczy nie rozumie. Dzięki za pomoc z góry
Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-24, 21:53
daga napisał/a:
A to wpływa jakoś na nasze plany zajęć? Te tygodnie parzyste i nieparzyste? Bo za bardzo nie wiem o co chodzi.. Tzn domyślam się, że jakoś na plan wpływa ale za bardzo nie mam pojęcia jak, bo skoro mam plan to wydawało mi się, że mam już wszystko, a tu jednak blondynka kolejnej rzeczy nie rozumie. Dzięki za pomoc z góry
Jeśli dane zajęcia odbywają się w tygodnie parzyste to jest napisane na planie TP, jeśli w nieparzyste to TN - mowa tu o zajęciach co 2 tygodnie oczywiście. Może też tam być, że np. ćw. są 45 minutowe co tydzień i prowadzący stwierdzi, że można spotykać się co 2 tygodnie i od razu robić 1,5 h. Tak to mniej więcej wygląda. Jeśli nic nie jest na planie napisane to zapewne będzie tak jak jest, jakby miały być jakieś zmiany to już bezpośrednio na zajęciach dowiesz się.
Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-25, 08:46
Mam takie śmieszne pytanie dotyczące planu: napisane jest, że zajęcia trwają od 8 do 9:30 i jednocześnie obok w nawiasie widnieje (2 godz). To w końcu ile trwają te zajęcia? I jeszcze pytanie dotyczące laborków - na planie 1 roku żadna z grup nie ma zaplanowanych laborków- to wynika z tego, że na 1 roku jeszcze się ich nie ma, czy może info o nich należy szukać gdzieś indziej ?
tzn. trzeba uważać na dr Magierę, gdyż on tylko wydaje się być sympatycznym, więc nie zdziw się jak zacznie marudzić i lepiej z nim nie dyskutować ;/ bo jeszcze zacznie się drzeć.
słyszałam że ciężka jest z nim matematyka, niezły pogrom... a co powiecie o dr Krysze-Jasińskim ?
Powiedzcie mi czy jak pójdę do dziekanatu i poproszę o całkowitą zmianę grupy to mnie przeniosą? Studiuję 2 kierunki a z planem jest gorzej niż myslałam... ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum